Φλογερή υπηρετριούλα να την περνάς… στεγνό καθάρισμα (video)
01/06/2022
«Μην πεις λέξη και έλα γρήγορα μέσα μου» (video)
02/06/2022
Φλογερή υπηρετριούλα να την περνάς… στεγνό καθάρισμα (video)
01/06/2022
«Μην πεις λέξη και έλα γρήγορα μέσα μου» (video)
02/06/2022

Τι έγινε στην Αμερική; Η Sophie Mudd τα πέταξε όλα έξω!

Είναι από τα θηλυκά που ξέρουν πώς να γίνονται είδηση. Αν ρωτήσεις, τι έγινε στην Αμερική, η απάντηση είναι: Η Sophie Mudd ξεγυμνώθηκε.
Αναστατώνονται τα μέσα όποτε η Αμερικανίδα διαρρέει κάποιες φωτογραφίες της, κυρίως αποκαλυπτικές. Βλέπεις, τα αρσενικά τρελαίνονται για το μεστό κορμί της, τις ζουμερές καμπύλες της.
Ξεκίνησε να κάνει το μοντέλο από τα 16 της χρόνια. Για αρκετό καιρό πόζαρε με μαγιό και σέξι εσώρουχα. Καθόσον το κορμί της είναι ιδανικό για να αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Αλλά και το σεξ απίλ.
Στη συνέχεια, καθώς τα χρόνια περνούσαν, το προχώρησε ακόμα περισσότερο. Αρχισε να δείχνει όλο και περισσότερα. Ετσι ήρθαν οι γυμνόστηθες φωτογραφίσεις και εκείνες στις οποίες πόζαρε ολόγυμνη.
Η Αμερικανίδα ανέβαζε όλο και περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram, απέκτησε χιλιάδες ακόλουθους και άνοιξαν οι δουλειές της. Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με εταιρίες, όπως: Nike, Cloud, Beverly Hills Bikini Shop, Shadow Hills, Body Glove Girl.

Τι έγινε στην Αμερική; Ξεσάλωσε η Sophie Mudd

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Είπε να μεγαλώσει τις δουλειές της και να αβγατίσει τον τραπεζικό λογαριασμό της. Ηξερε πως οι θαυμαστές της ήθελαν να τη δουν σε πιο αποκαλυπτικές και προκλητικές φωτογραφίες.
Ανοιξε λογαριασμό στο Onlyfans και εκεί για 20 δολάρια το μήνα, ο καθένας μπορεί να έχει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει. Να τη βλέπει να ξεγυμνώνεται και να δείχνει το κορμί της απ’ όλες τις γωνίες και σε προκλητικές στάσεις.
Να τη βλέπει όρθια, ξαπλωμένη ανάσκελα και μπρούμυτα. Να κάθεται, πέφτει στα τέσσερα και να κουνάει τα καπούλια της. Τι κώλος είναι αυτός. Στρογγυλός, μεγάλος, αφράτος, σε βάζει σε μεγάλο πειρασμό.
Βα βλέπει τις μπουτάρες της που είναι γεμάτες μαλακή σάρκα. Να τις σφίγγει μεταξύ τους. Να τις ανοίγει διάπλατα. Να βλέπει τον ξυρισμένο… θάμνο της. Αλλά και τα δυο παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια.
Η 23χρονη έχει γίνει διάσημη. Στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κι’ αν ακούσεις σήμερα κάποιον να ρωτάει, «Τι έγινε στην Αμερική;», η απάντηση θα είναι: Ξεσάλωσε πάλι η Sophie Mudd.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *