Total mania με see through και Nip Slip από τις διάσημες.
Total mania με Nip και Pussy Slip από τις διάσημες
30/03/2024
Marina Visconti: Δες με και let me be your fantasy.
Σου λέει, let me be your fantasy, πάρε δουλειά για το σπίτι (video)
31/03/2024
Total mania με see through και Nip Slip από τις διάσημες.
Total mania με Nip και Pussy Slip από τις διάσημες
30/03/2024
Marina Visconti: Δες με και let me be your fantasy.
Σου λέει, let me be your fantasy, πάρε δουλειά για το σπίτι (video)
31/03/2024

Το hot and crispy κορμί μιας φλογερής σπανιόλας

Alba Clave Guerra: Μια hot and crispy σπανιόλα.

Εδώ μιλάμε για κορμάρα. Για μοντελίσια κορμάρα, από αυτές που τις βλέπεις και ζαλίζεσαι, που δεν βρίσκεις ψεγάδι πάνω του. Μιλάμε για κορμί hot and crispy.
Διότι, εντάξει, δεν λέω, καλές είναι οι καμπύλες, οι βυζάρες, οι μπουτάρες, αλλά… Αλλά και αυτά τα κορμιά, τα λυγερά, που δεν έχουν ίχνος περιττής σάρκας πάνω τους, είναι το κάτι άλλο. Ενα ταξίδι με το χέρι σου πάνω του σε απογειώνει.
Ειδικά, όταν είναι δίμετρο το κορμί, το ταξίδι κρατάει πιο πολύ και γίνεται πιο απολαυστικό. Τώρα θα μου πεις τι με έπιασε… Μα κοίτα τι βρήκα, εδώ, κοίτα τι βλέπουν τα μάτια σου πάνω στο κορμί αυτής της φλογερής σπανιόλας
Ποια είναι; Μα η δίμετρη (1.77) Alba Clave Guerra, το διεθνές μοντέλο από την Ισπανία, που ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη. Βέβαια ταξιδεύει παντού, όπου υπάρχει μεροκάματο. Αλλά η βάση της, το σπίτι της είναι στην Καταλονία.
Μην μου πεις πως δεν είναι έρωτας με την πρώτη… δαγκωματιά; Δηλαδή με τον ερωτισμό, το πάθος που αποπνέει, είναι η απόλυτη καρδιοκλέφτρα, η πιο επικίνδυνη πλανεύτρα. Από τα γαλανά της μάτια ξεχειλίζουν η λαγνεία και η ηδονή.

Μια hot and crispy σπανιόλα

Αλλά δεν είναι μόνο το πολύ όμορφο πρόσωπό της και τα μάτια της. Μόνο τις χυτές ποδάρες της να δεις, παθαίνεις. Ακόμα και αν δεν είσαι foot fetish, με αυτά τα μπούτια, τις γάμπες και τα πέλματα, γίνεσαι αμέσως!
Εδώ, βλέπουμε την Alba Clave σε ένα σετ για κάποιον καλλιτέχνη φωτογράφο, το οποίο αποπνέει αισθησιασμό. Μας δείχνει τα στήθια της, τα οποία είναι μεγάλα όσο πρέπει, ώστε να στέκονται με αρμονία στο κορμί της.
Επίσης μας δείχνει και τις ρώγες της, οι οποίες είναι πεταχτές. Ολίγα πράγματα θα δούμε από τον πισινό της, καθώς δεν γυρίζει από πίσω και φοράει ολόσωμο μαγιό, άρα, μένουμε στη φαντασίωση.
Οπως επίσης δεν ανοίγει τα πόδια της, ώστε να φανεί ο… θάμνος της. Μόνο τη ρόμπα τραβάει στην άκρη για να δούμε πως είναι ξυρισμένος. Πάντως είναι μια καυτή σπανιόλα, hot and crispy.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *