Η μικρή γοργόνα με τα μυτερά στήθια, ολόγυμνη στη φύση
30/05/2022
Τι έγινε στην Αμερική; Η Sophie Mudd τα πέταξε όλα έξω!
01/06/2022
Η μικρή γοργόνα με τα μυτερά στήθια, ολόγυμνη στη φύση
30/05/2022
Τι έγινε στην Αμερική; Η Sophie Mudd τα πέταξε όλα έξω!
01/06/2022

Φλογερή υπηρετριούλα να την περνάς… στεγνό καθάρισμα (video)

Τι τραβάγανε πριν δεκαετίες οι υπηρετριούλες… Φωνές από την κυρία, πεσίματα από τον κύριο που ήθελε να την περάσει… στεγνό καθάρισμα.
Εσώκλειστη, τα λεφτά λιγοστά, οι προσβολές πολλές. Και τα χουφτώματα ακόμη περισσότερα. Ολο χέρι της έβαζαν τα αρσενικά του σπιτιού. Αν δε, υπέκυπτε και καθόταν σε κανένα… Τελείωναν τα ψωμιά της.
Επαιρνε κανά δαχτυλιδάκι, κανά βραχιολάκι, από τα πιο φτηνά βέβαια. Ετοίμαζε τα μπογαλάκια της και την έδιωχναν για να αποφευχθεί το σκάνδαλο. Αντε μετά να βρει καινούργιο σπίτι και φτου κι από την αρχή.
Σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το επάγγελμα, πλέον, λέγεται οικιακή βοηθός. Ερχεται μια φορά την εβδομάδα, κάνει όλες τις δουλειές και τα λεφτά είναι καλύτερα. Ασε που μερικές φορές κολλάνε και ένσημα.
Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι τα πεσίματα και τα χουφτώματα. Καθόσον ο κύριος του σπιτιού ή ο εργένης, δεν ικανοποιείται μόνο με τις δουλειές του σπιτιού. Εκείνο που έχουν στο μυαλό τους είναι, μια υπηρετριούλα, πρόθυμη να σε βοηθάει και στις άλλες τις… δουλειές. Αυτές του κρεβατιού.

Δυο στήθια που θέλουν… στεγνό καθάρισμα

Εμ, βέβαια. Τη βλέπεις να σκύβει και παίρνεις μάτι μέσα από το μπλουζάκι τα στήθια της. Τη βλέπεις στα τέσσερα να σφουγγαρίζει και ρίχνεις κλεφτές ματιές στα μπούτια και στο βρακάκι της.
Ετσι δε και είναι μια γυναικάρα σαν τη Sophie Gem, δεν κρατιέσαι να μην της την πέσεις. Είναι αδύνατον να μην ζητήσεις όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να σου προσφέρει. Και να σε ανακουφίσει.
Αυτή η υπηρετριούλα είναι από τη Λευκορωσία. Βαδίζει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής της. Είναι ξανθιά, με τις χορταστικές βυζάρες της, που στέκονται ολόρθα στον κόρφο της, έτοιμα να φωλιάσουν στις χούφτες μας.
Με τα στρογγυλά, τραγανά καπούλια της. Που τα τραβάει και φαίνεται η τρυπούλα που έχει στον κώλο της. Οπως και τα δυο υγρά χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες της. Δυο χείλια που θες να τα περάσεις… στεγνό καθάρισμα με το δικό σου το… φτερό.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *