Jia Lissa: Η τέλεια sexual healing γίνεται με μια κοκκινομάλλα.
Είσαι για sexual healing με μια κοκκινομάλλα; (video)
12/04/2024
Lesbian hot sex από τις Jessica Clark και Barbara Niven.
Lesbian hot sex στην ταινία «A Perfect Ending» (video)
17/04/2024
Jia Lissa: Η τέλεια sexual healing γίνεται με μια κοκκινομάλλα.
Είσαι για sexual healing με μια κοκκινομάλλα; (video)
12/04/2024
Lesbian hot sex από τις Jessica Clark και Barbara Niven.
Lesbian hot sex στην ταινία «A Perfect Ending» (video)
17/04/2024

«Ερωτική τελετή»: οι σκηνές σεξ με τη Σαμάνθα Ρωμανού (video)

Σαμάνθα Ρωμανού: η λεσβιακή σκηνή στο «Ερωτική τελετή».

Σήμερα θα δούμε τις ερωτικές σκηνές από την ταινία που κυκλοφόρησε το 1977 και είχε τον τίτλο (πρωτότυπος) «Ερωτική τελετή».
Αλλοι τίτλοι με τους οποίους παίχτηκε η ταινία ήταν «Επικίνδυνα αισθήματα», «Ηταν κάποτε παρθένες», «Σεξ και αρχαιοκαπηλία». Η ταινία προβλήθηκε και στο εξωτερικό με τον τίτλο «The ceremony», αλλά χαρακτηρίστηκε βαρετή.
Εκείνη η εποχή ήταν η χρυσή δεκαετία του Ομηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος γύρισε πολλές ερωτικές ταινίες. Μάλιστα με πρωταγωνιστές ονόματα της εποχής, όπως ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Ελένη Ανουσάκη κ.ά.
Ολες οι ταινίες ήτανε softcore, αλλά είχαν πολύ γυμνό. Κυρίως από τα δεύτερα ονόματα στους ρόλους, όπως ήταν η ηθοποιός Σαμάνθα Ρωμανού. Η ξανθιά γυναίκα, που ήξερε πως γι’ αυτό της δίνονταν οι ρόλοι. Για να τα δείχνει και να τα κάνει όλα.
Διότι στη συγκεκριμένη ταινία, έχει μια καυτή λεσβιακή σκηνή, με την Αντζελα Στάμου, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πορνογραφική. Οι δύο κοπέλες είναι γυμνές και βάζουν κανονικά, χέρι η μία στην άλλη.

Σαμάνθα Ρωμανού: η λεσβιακή σκηνή στο «Ερωτική τελετή»

Επίσης τις βλέπουμε καβάλα τη μία πάνω στην άλλη, να τρίβουν με πάθος τους αξύριστους… θάμνους τους. Η Σαμάνθα άφησε το στίγμα της στον ερωτικό κινηματογράφο και όλοι θυμούνται τα αξιοχούφτωτα βυζιά της και τον στρογγυλό κώλο της.
Πάντως στο πρώτο και στο δεύτερο βίντεο, βλέπουμε τη Σαμάνθα, να κάνει σεξ με τον παρτενέρ της. Πρώτα στη σκιά ενός δέντρου και μετά στην παραλία, όπου την παίρνει, μπρούμυτα και ανάσκελα.
Πρέπει να πούμε, ότι το σενάριο ήταν του αδελφού του Ευστρατιάδη, του Γιάννη Σκλάβου, ο οποίος έχει υπογράψει τις περισσότερες ερωτικές ταινίες της εποχής. Οπως μετέπειτα και τα «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».
Τώρα, η υπόθεση της ταινίας: Δύο νεαροί πείθονται από την κακομαθημένη κόρη ενός πλούσιου, να κλέψουν μια πολύτιμη εικόνα από ένα μοναστήρι. Η ίδια κοπέλα θα τους καταδώσει αργότερα στην αστυνομία.
Πάμε λοιπόν να δούμε τα τρία clip με τις σκηνές σεξ στο «Ερωτική τελετή».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *