Erica Mori: Κάνει τα πάντα η fresh n fit 19χρονη πιπίνα.
Είναι fresh n fit και σολάρει η 19χρονη πιπίνα (video)
26/04/2024
BlancheSummer: Είναι the fanatic μπροστά στην κάμερα.
Είναι the fanatic για το σεξ από την πίσω πόρτα (video)
27/04/2024
Erica Mori: Κάνει τα πάντα η fresh n fit 19χρονη πιπίνα.
Είναι fresh n fit και σολάρει η 19χρονη πιπίνα (video)
26/04/2024
BlancheSummer: Είναι the fanatic μπροστά στην κάμερα.
Είναι the fanatic για το σεξ από την πίσω πόρτα (video)
27/04/2024

Εχει crazy legs και θέλει να τελειώνεις πάνω τους (video)

Kayla Jane Danger: Εχει crazy legs και δίνει τις καλύτερες footjobs.

Ναι, ξέρω γουστάρεις τα βυζιά, τους κώλους, τις μπουτάρες, αλλά έχεις ψαχτεί μήπως σου αρέσει και κάτι άλλο, όπως ας πούμε τα crazy legs;
Καλά το κατάλαβες, για ποδολαγνεία μιλάμε, κάτι που στη διάρκεια του σεξ εξιτάρει πολλές γυναίκες. Βεβαίως και τα αρσενικά, τα οποία θέλουν να πηδήξουν το θηλυκό που έχουν στο κρεβάτι τους από παντού.
Ακόμα και αν δεν το έχεις ως βίτσιο, σκέψου πως οι γυναίκες τρελαίνονται για την ποικιλία στο σεξ. Επίσης τα πόδια τους είναι ερωτικές ζώνες και γουστάρουν χάδια και φιλιά, από τα μπούτια μέχρι τα ακροδάχτυλά τους.
Λοιπόν, εδώ έχουμε μια γυναίκα, την Kayla Jane Danger, η οποία είναι αθεράπευτη φετιχίστρια. Πολλά είναι βίτσια που έχει, οι χειροπέδες, τα δεσίματα, αλλά κυρίως είναι foot fetish.
Οπως λέει η ίδια λατρεύει τα πόδια της και το ίδιο ζητάει από σένα. Επίσης λέει, πως δίνει την καλύτερη footjob, με τις πατούσες, τα δάχτυλά της, τις γάμπες τα μπούτια της. Αυτό, δε, που την καυλώνει απίστευτα, είναι να τελειώνεις πάνω στα πόδια της.

Εχει crazy legs και δίνει τις καλύτερες footjobs

Αλλωστε κάνει επίδειξη της τεχνικής της στο βίντεο (είναι από το PUBA),όπου κάνει μια καυτή footjob στη βρύση! Τη βλέπεις και παρακαλάς να στον πάρει ανάμεσα στα πόδια της. Πόσο άραγε θα αντέξεις;
Αλλά δεν είναι μόνο τα πόδια της Αμερικανίδας. Ολα τα έχει η γυναίκα, η οποία σήμερα είναι 37 χρονών. Καθώς θαυμάζεις τα αξιοχούφτωτα βυζιά της, τον λαχταριστό κώλο της, τον τριχωτό… θάμνο της, τις χειλάρες της.
Εκείνο που την εξιτάρει επίσης είναι και όταν φοράει στο κρεβάτι τα ψηλοτάκουνά της. Κάτι επίσης που τη φουντώνει απίστευτα είναι οι footjobs με τις γόβες στιλέτο. Ακόμα έχει και άλλο ένα φετίχ, θέλει το σπέρμα σου πάνω στα εσώρουχά της.
Μπορεί να σου φαίνεται τρελό, αλλά οι γυναίκες γουστάρουν τα περίεργα πράγματα στο σεξ. Οπότε δοκίμασέ το και με τη δικιά σου, καθώς μπορεί να σε απογειώσει με τα δικά της crazy legs.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *