Τι έγινε στην Αμερική; Η Sophie Mudd τα πέταξε όλα έξω!
01/06/2022
Νέα μέτρα: Οταν με βλέπεις γυμνή θα παίζεις τάκα – τάκα (video)
02/06/2022
Τι έγινε στην Αμερική; Η Sophie Mudd τα πέταξε όλα έξω!
01/06/2022
Νέα μέτρα: Οταν με βλέπεις γυμνή θα παίζεις τάκα – τάκα (video)
02/06/2022

«Μην πεις λέξη και έλα γρήγορα μέσα μου» (video)

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είναι κάποια θηλυκά που δεν γουστάρουν τα λόγια. Σου λένε, μην πεις λέξη και έλα κατ’ ευθείαν στο ψητό.
Ειδικά όταν είναι ξαναμμένα και δεν κρατιούνται με τίποτα. Οταν είναι μουσκεμένα. Οταν τα καυτά υγρά αρχίζουν και στάζουν από τα χειλάκια που έχουν ανάμεσα στα πόδια, πάνω στα μπούτια τους.
Τι να τα κάνουν τα προκαταρκτικά; Τι να τα κάνουν τα ερωτόλογα; Ολα περιττεύουν εκείνη τη στιγμή. Το μόνο που θέλουν είναι ένα… σκληρό αντράκι. Να το νιώσουν να μπαίνει μέσα τους, να τα ικανοποιεί.
Ενα τέτοιο θηλυκό είναι και η JaceRussell (ΕΔΩ). Η ξανθιά, λαμπερή γυναικάρα, που καίγεται πολύ. Στα 23 της χρόνια λατρεύει το σεξ και θέλει να απολαμβάνει πολλούς οργασμούς κάθε μέρα.
Εχει ένα μεστό κορμί με πλούσιες καμπύλες. Δεν είναι παχουλή αλλά γεμάτη πιασίματα. Το μόνο παχουλό που έχει πάνω της, είναι τα δυο χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια. Σαρκώδη χείλια και υγρά.

«Μην πεις λέξη, τέλειωσε μόνο τη δουλειά»

Στον κόρφο της στέκονται όρθια και σφριγηλά, τα μεγάλα, γεμάτα μαλακή σάρκα βυζιά της. Σου λέει πω θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση. Αλλοτε τρυφερή και άλλοτε πιο άγρια. Λέει επίσης, πως ξέρει να δίνει την τέλεια ισπανική.
Τα καπούλια της είναι πανέμορφα. Στρογγυλά και φαρδιά. Θέλει να του τα ανοίγεις και να κάνεις ότι θες στην τρυπούλα που έχει ανάμεσά τους. Δεν θα πει ποτέ όχι στο σεξ από την… πίσω πόρτα.
Στο webcam girl αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Θέλει να ακούει τις φαντασιώσεις σου και να τις κάνει δικές του. Το εξιτάρει να γνωρίζει καινούργιες εμπειρίες και να τις πραγματοποιεί.
Οπως λέει το ίδιο το θηλυκό, είναι πολύ άτακτο. «Είμαι ένα πολύ καλό κορίτσι που του αρέσει να κάνει τα πιο κακά πράγματα. Αν με αφήσεις να γίνω… κακό και άτακτο, στο κρεβάτι, δεν θα το μετανιώσεις», λέει.
Ενα πράγμα ζητάει από σένα. Να πέσεις πάνω του, να μην πεις λέξη και να τελειώσεις όσο καλύτερα μπορείς, τη… δουλειά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *