How to make a woman squirt? Δες 12 θηλυκά να μουσκεύουν τον τόπο.
How to make a woman squirt? Πλημμύρα από 12 θηλυκά (video)
04/04/2024
Rachel Lancaster: Είχε happy ending η προσπάθεια.
«Είσαι για happy ending πάνω στις καμπύλες μου;» (video)
06/04/2024
How to make a woman squirt? Δες 12 θηλυκά να μουσκεύουν τον τόπο.
How to make a woman squirt? Πλημμύρα από 12 θηλυκά (video)
04/04/2024
Rachel Lancaster: Είχε happy ending η προσπάθεια.
«Είσαι για happy ending πάνω στις καμπύλες μου;» (video)
06/04/2024

Συνταγές με μπανάνα για άλλα κόλπα στο κρεβάτι (video)

Nikita Valentin: Συνταγές με μπανάνα από μπρος και από πίσω.

Τα θηλυκά τρελαίνονται για τις μπανάνες. Γι’ αυτό είναι πολύ δημοφιλής η εξής αναζήτηση στη google: Συνταγές με μπανάνα.
Ομως, εδώ μιλάμε για άλλες συνταγές, πικάντικες με μπανάνα. Οχι εδέσματα που τα βλέπεις και αρχίζουν τα σάλια. Λοιπόν δεν θα μιλήσουμε για μπανόφι, ή για μάφιν με μπανάνες, ή για κρέπες με μπανάνες, ή μπανανόψωμο.
Αλλωστε τα σάλια μας τρέχουν καθώς βλέπουμε γυμνή τη Nikita Valentin, η οποία λατρεύει τις μπανάνες. Χωρίς να είναι μαγειρεμένες, αλλά σκέτες και αρκεί να είναι άγουρες και σκληρές. Βλέπεις, τις θέλει για το κρεβάτι…
Λοιπόν, ρε παιδί μου, αν και επαγγελματίας πορνοστάρ, βαρέθηκε το σόλο σεξ με τους σιλικονάτους, τους πλαστικούς τους δονητές. Είπε λοιπόν, δεν το κάνω με μια μπανάνα; Η οποία είναι και φτηνή και υπάρχει εν αφθονία στη φύση (εδώ στο Only Big Melons).
Πράγματι, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια μπανάνα και έναν δονητή; Σύμφωνα με τη φλογερή Σλοβάκα καμία. Είτε την χρησιμοποιείς με τη φλούδα, είτε καθαρισμένη, είναι σκληρή και κάνει μια χαρά τη δουλειά της, όπου και αν τη βάλεις.

Συνταγές με μπανάνα από μπρος και από πίσω

Ασε δε, που όπως λέει η ίδια, είναι καύλα η αίσθηση που της αφήνει η μπανάνα. Είτε την αγγίζει στα μεγάλα βυζιά της, είτε τη βάζει μέσα στον… θάμνο της, είτε τη ρουφάει στο στόμα της με πίπα. Εκείνο που απολαμβάνει στο τέλος είναι το δάγκωμα, καθώς πλημμυρίζει το στόμα της ζουμιά.
Πάντως η Nikita, εδώ και δεκαέξι χρόνια έχει αποσυρθεί από τα στούντιο, έχει πάρει… σύνταξη. Αν και άργησε να μπει στον χώρο (το 1999 όταν ήταν 27 χρονών), διέγραψε μια λαμπρή πορεία και έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο.
Εκείνο που λέει, είναι πως και στην προσωπική της ζωή είναι bisexual, καθώς της αρέσουν οι γυναίκες και πως το φετίχ της είναι το Golden Shower. Ακόμα λέει, πως τα βυζιά της είναι φυσικά, δεν τα έχει πειράξει ποτέ και αυτά ήταν το διαβατήριο για να μπει στη βιομηχανία.
Αρα τι περιμένεις; Πάρε μια ανοιχτόμυαλη ξανθιά, πήγαινέ τη στο κρεβάτι και ζήτα να σου δείξει: Συνταγές με μπανάνα!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *