Elina Mikki: Στην love chair γίνεται το καλό σεξ.
Εχει βίτσιο να το κάνει σε μια love chair (video)
06/04/2024
Caprice: Πουλί να ‘ναι και… ότι να ‘ναι.
Βάζει ότι να ‘ναι ανάμεσα στα πόδια του το κουκλί (video)
10/04/2024
Elina Mikki: Στην love chair γίνεται το καλό σεξ.
Εχει βίτσιο να το κάνει σε μια love chair (video)
06/04/2024
Caprice: Πουλί να ‘ναι και… ότι να ‘ναι.
Βάζει ότι να ‘ναι ανάμεσα στα πόδια του το κουκλί (video)
10/04/2024

«Παίζουμε το hot dog game με τη γλώσσα μου;» (video)

Sofi Puren: «Παίζουμε το hot dog game με το στόμα μου;».

Στη θέα ενός λουκάνικου, κατ’ ευθείαν γίνονται οι σεξουαλικοί συνειρμοί, οι πονηρές σκέψεις και το μυαλό πάει στο hot dog game.
Αυτό ακριβώς θέλει και η Sofi Puren, η οποία ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή η λυγερόκορμη ρωσιδούλα, η κατσαρομάλλα, είναι προικισμένη με συγκεκριμένα προσόντα και είναι εξπέρ στο παιχνίδι του hot dog.
Ετσι το βλέπει αυτό που φουσκώνει μέσα στο παντελόνι σου. Σαν μια γευστικότατη λιχουδιά, την οποία παίρνει στο χέρι της και τη γεύεται αργά – αργά και ικανοποιεί τις μεγάλες ορέξεις της.
Αλλά ποια είναι τα προσόντα εκείνα, που την κάνουν εξπέρ στο παιχνίδι; Πρώτα απ’ όλα τα σαρκώδη χείλια και το μεγάλο στόμα της. Το οποίο καθώς ανοίγει, βγαίνει από μέσα μια γλώσσα μεγάλη και σαρκώδης.
Επίσης, λατρεύει τις πίπες και τρελαίνεται όποτε έχει στο στόμα της, όποτε γλείφει ένα σκληρό… hot dog. Τι ακριβώς του κάνει; Το βουτάει στο χέρι της, το παίζει, το φιλάει, του δίνει χαστουκάκια και γλωσσόφιλα με τη γλώσσα της.

«Παίζουμε το hot dog game με το στόμα μου;»

Υπάρχει και ένα άλλο σημείο που βάζει μέσα της το σκληρό... hot dog και τότε τη χτυπάει η καύλα στο κεφάλι. Εκείνο το σημείο δεν είναι άλλο, από την τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια της και λιγώνεται καθώς μπαίνει μέσα της.
Πρέπει να πούμε πως είναι ολόφρεσκη στον χώρο, μόλις πέρσι ξεκίνησε, στα 26 της χρόνια. Ομως στα στούντιο (εδώ τη βλέπουμε στα NUBILE FILMS), έχουν ξετρελαθεί με το πάθος της και με την υπερκινητικότητά της.
Τίποτα δεν αφήνει σε ησυχία. Ούτε τα sex toys που της δίνουν, ούτε τα ζωντανά, τα… hot dog από σάρκα. Λοιπόν τα χαϊδεύει με τα πόδια, με τα χέρια, τα παίζει, τα καβαλάει, μέχρις ότου τα δει αποκαμωμένα, ύστερα από τη μεγάλη… έκρηξη.
Ετσι ακριβώς είναι και στην προσωπική ζωή της. Πολύ δραστήρια και υπερκινητική, ιδιαίτερα στο κρεβάτι, όπου και της αρέσει να παίζει το hot dog game.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *