Sara Jean Underwood: Μία american star με απίθανα καπούλια και βυζιά.
Μία american star να γευτείς τις καμπύλες της
26/02/2024
AllishaCoral: The zone of interest είναι πίσω και χαμηλά.
The zone of interest είναι στα φαρδιά καπούλια του (video)
29/02/2024
Sara Jean Underwood: Μία american star με απίθανα καπούλια και βυζιά.
Μία american star να γευτείς τις καμπύλες της
26/02/2024
AllishaCoral: The zone of interest είναι πίσω και χαμηλά.
The zone of interest είναι στα φαρδιά καπούλια του (video)
29/02/2024

Είναι μια θνητή γυναίκα με θεϊκές βυζάρες (video)

Shelly Lee: Είναι μια θνητή γυναίκα με θεϊκό κορμί.

Μπορεί να τη βλέπεις και να τρελαίνεσαι. Να τη βλέπεις κάθε βράδυ στον ύπνο σου. Να τη βλέπεις σαν θεά. Ομως είναι μια θνητή γυναίκα.
Η οποία γυναίκα έχει όλες εκείνες τις ανάγκες που έχουμε όλοι οι θνητοί που πατούμε τούτη τη γη. Θέλει να ακούει κολακευτικά λόγια, θέλει να της φέρεσαι με σεβασμό, με τρυφερότητα, θέλει τα λουλούδια της, τα δώρα της.
Επίσης θέλει να αρέσει. Να περπατάει στον δρόμο και να γυρνάνε κάποια κεφάλια να τη γδύνουν με τα μάτια. Θέλει να ξυπνάει τον πόθο. Βέβαια, ως θνητή, έχει και βιολογικές ανάγκες. Επόμενο λοιπόν είναι πως θέλει και σεξ.
Οπότε όταν βλέπεις τη θεά σου, μην παθαίνεις κοκομπλόκο. Μην σε πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Μην καταπίνεις τη γλώσσα σου. Οπλίσου με θάρρος και βουρ στο ψητό. Ξέρεις τι θέλει, οπότε αν τη συγκινήσεις, σίγουρα θα την κερδίσεις.
Δηλαδή αν συναντήσεις αυτό το μελαχρινάκι, το κουκλί, τη Shelly Lee… Τι θα πεις; Σιγά μην μου κάτσει αυτό το θεόμουνο; Ηττοπαθής στάση. Αντίθετα, θα κάνεις τα πάντα για να πέσεις πάνω του και να το φας λαίμαργα με δέκα… μασέλες!

Είναι μια θνητή γυναίκα με θεϊκό κορμί

Μα είναι δυνατόν να μην θέλεις να την έχεις ολόγυμνη δίπλα σου; Να απλώσεις τα χέρια και να βουτήξεις αυτές τις θεϊκές, τις λαχταριστές, τις σφριγηλές βυζάρες; Να πάρεις στο στόμα σου τις σκληρές ρώγες και να τις γλείφεις σαν γλειφιτζούρι;
Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι και Καναδέζα το θέλει. Γι’ αυτό βγάζει το κόκκινο το εσώρουχό της, μένει ολόγυμνη, λικνίζεται αισθησιακά και κυλιέται πάνω στον καναπέ. Για να σου δείξει το κορμί της, να το λιμπιστείς και να της την πέσεις.
Για να δεις τον φανταστικό, στρογγυλό κώλο της, να τον λιγουρευτείς και να σου καρφωθεί στο μυαλό. Οπως και να σου δείξει τον ξυρισμένο… θάμνο της, τα μπούτια της, που τα ανοίγει ξαπλωμένη στον καναπέ (από το PLAYBOY), για να φαντασιωθείς.
Μην διστάζεις λοιπόν, όταν βλέπεις ένα θεϊκό κορμί. Να σκέφτεσαι πως είναι μία θνητή γυναίκα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *