Η Sophulla σου λέει έλα να κοιμηθούμε αγκαλιά.
Η Ελληνίδα Sophoulla σου λέει: Ελα να κοιμηθούμε αγκαλιά
23/10/2023
Ο κόσμος τρελάθηκε με τα γυμνά της xLovelyAdrianax.
Ο κόσμος τρελάθηκε με τη γυμνή γειτόνισσα(video)
24/10/2023
Η Sophulla σου λέει έλα να κοιμηθούμε αγκαλιά.
Η Ελληνίδα Sophoulla σου λέει: Ελα να κοιμηθούμε αγκαλιά
23/10/2023
Ο κόσμος τρελάθηκε με τα γυμνά της xLovelyAdrianax.
Ο κόσμος τρελάθηκε με τη γυμνή γειτόνισσα(video)
24/10/2023

«Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο και άγριο» (video)

"Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο", λέει η Elizabeth Marxs.

Είναι κάποιες γυναίκες που γουστάρουν τις τρυφεράδες. Είναι, όμως, άλλες που λένε πως «Το αγόρι που αγαπώ, το θέλω σκληρό».
Οχι μόνο σκληρό μέσα στο βρακί του. Αυτό εξυπακούεται, καθόσον αλλιώς, δουλειά δεν γίνεται. Το αρσενικό το θέλουνε σκληρό στη συμπεριφορά του. Να μην είναι υποχωρητικό. Οπως επίσης και άγριο στο κρεβάτι.
Ποια ήτανε η πιο πολυφορεμένη ατάκα στις ταινίες που παίζονταν τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου; «Γυναίκα είναι, θέλει τη σφαλιάρα της». Ε! δεν είπαμε κι’ έτσι. Αλλη η σημερινή η εποχή κι’ άλλη πριν από πενήντα και βάλε χρόνια.
Οι γυναίκες, τα βαρβάτα τα θηλυκά, γουστάρουν τον άντρα τον τέλειο, τον σωστό. Τον τρυφερό και τον γλυκό όταν χρειάζεται. Τη σκληράδα θέλουν να τη νιώσουν, μόνο όταν χρειάζεται. Να μην τις αφήνει το αρσενικό να του πάρουν τον αέρα.
Οπως ακριβώς το θέλει και η Elizabeth Marxs. Η οποία τρελαίνεται να κάνει παρέα με αρσενικά που να έχουν γνώσεις για τον πολιτισμό, στο κρεβάτι, όμως, θέλει το… απολίτιστο το αρσενικό, εκείνο που θα της δώσει και θα καταλάβει!

«Το αγόρι που αγαπώ θέλω να με χαϊδεύει»

Θέλει, όμως και τα χαδάκια της. Είπαμε, γυναίκα είναι, τον άντρα τον σωστό θέλει. Εκείνον που θα εκτιμήσει το αισθησιακό κορμί της και θα θέλει να το χαρεί. Εκείνον που θα βάλει φωτιά στις καμπύλες της.
Η Αμερικανίδα είναι από το Χιούστον. Ενα τσιγάρο δρόμος, που λέει ο λόγος , απέχει το κοσμοδρόμιο. Εκεί που εκτοξεύονται οι πύραυλοι. Αλλά πύραυλους έχει και στο δικό της το κορμί. Στον κόρφο της.
Ρουκέτες έχει καρφωμένες, που δεν αντέχεις να μην τις λιγουρεύεσαι, να μην τις λαχταράς, να μην θέλεις να τις χουφτώσεις. Τα βυζιά της είναι μεγάλα, γεμάτα «καυτή» σάρκα, που σου ξυπνάνε τις πιο απόκρυφες φαντασιώσεις.
Αλλά και τα καπούλια της είναι εντυπωσιακά. Γεμάτα καυτή σάρκα. Υπέροχος κώλος. Σήμερα η 32χρονη έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο΄και δεν κάνει πλέον γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy. Ισως και να βρήκε αυτό που έλεγε. «Το αγόρι που αγαπώ».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *