Φλογερή λατίνα σολάρει και παίρνει φωτιά τώρα (video)
21/06/2022
Ασε το Fuel Pass και χόρτασε με τα ψαχνά της πιπίνας (video)
23/06/2022
Φλογερή λατίνα σολάρει και παίρνει φωτιά τώρα (video)
21/06/2022
Ασε το Fuel Pass και χόρτασε με τα ψαχνά της πιπίνας (video)
23/06/2022

Ξανθό με γόβα στιλέτο και μεγάλα στήθια, σολάρει (video)

Δεν υπάρχει θηλυκό που να μην έχει κάποιο φετίχ. Από τα πιο διαδεδομένα είναι η γόβα στιλέτο. Δίνει αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα.
Οταν γδύνεις ένα θηλυκό μίλα του για τα σέξι εσώρουχά του. Πες του πως θέλεις να το πάρεις χωρίς να του βγάλεις τις ζαρτιέρες, τις μαύρες διάφανες κάλτσες του. Πως το θέλεις στο κρεβάτι με τα ψηλοτάκουνά του.
Το ξετρελαίνεις. Εξαφανίζονται οι αναστολές του. Χάνονται οι αντιστάσεις του. Είναι έτοιμο ακόμα και να βγει από τα όριά του. Το σίγουρο είναι πως θα σου παραδοθεί και το σεξ μαζί του, θα ανέβει επίπεδο.
Πάρε για παράδειγμα αυτή την Αμερικανίδα. Η οποία έχει φετίχ με τα πόδια της. Και με τα ψηλά τακούνια. Τελειώνει πολύ πιο έντονα, έχει δυνατότερους οργασμούς, όταν δεν τα βγάζει, όποτε κάνει σεξ ή σόλο σεξ.
Η MK Blondie στα 30 της χρόνια είναι μια γυναικάρα γεμάτη λαγνεία. Καθώς μεγάλωνε, έβλεπε τις γυμνές φωτογραφίσεις και θεωρούσε πως το σώμα της υστερούσε έναντι των άλλων γυμνών μοντέλων.

Marilyn Monroe και γόβα στιλέτο

Μόλις, όμως, έπεσε στα χέρια της μια φωτογράφιση της Marilyn Monroe στο Playboy, όλα άλλαξαν. Είπε πως «Αφού μπόρεσε εκείνη θα το κάνω και εγώ». Ετσι άρχισε να ξεγυμνώνεται και να αφήνει την κορμάρα της βορά στα μάτια των αρσενικών.
Η γαλανομάτα έβγαλε έξω, τα μεγάλα μυτερά στήθια της. Τις ρώγες της που είναι ροζ, μεγάλες και σκληρές. Τα καπούλια της, τα μεγάλα, τα στρογγυλά, τα μαλακά. Τα ξυρισμένα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια της.
Είναι ψηλοκάπουλο το θηλυκό και έχει ποδάρες. Που είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου της. Ζητάει από τα αρσενικά να της δείξουν πόσο λατρεύουν τα πόδια της. Με τα χέρια τους, με τη γλώσσα τους.
Μετά τα γυμνά, ήρθαν και οι πιο ερωτικές σκηνές. Εκείνες στις οποίες το θηλυκό ανοίγει τα πόδια και χαϊδεύεται μόνο του. Που κρατάει ανοιχτή την τρυπούλα του και τρίβει παθιασμένα με τα δάχτυλα την κλειτορίδα του. Μέχρι να ανακουφιστεί. Φορώντας στο κάθε πόδι τη γόβα στιλέτο.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *