Jia Lissa: Η τέλεια sexual healing γίνεται με μια κοκκινομάλλα.
Είσαι για sexual healing με μια κοκκινομάλλα; (video)
12/04/2024
Lesbian hot sex από τις Jessica Clark και Barbara Niven.
Lesbian hot sex στην ταινία «A Perfect Ending» (video)
17/04/2024
Jia Lissa: Η τέλεια sexual healing γίνεται με μια κοκκινομάλλα.
Είσαι για sexual healing με μια κοκκινομάλλα; (video)
12/04/2024
Lesbian hot sex από τις Jessica Clark και Barbara Niven.
Lesbian hot sex στην ταινία «A Perfect Ending» (video)
17/04/2024

Το εισιτήριο για τον παράδεισο είναι οι βυζάρες της (video)

Anya Zenkova: Το εισιτήριο για τον παράδεισο είναι τα τεράστια βυζιά της.

Αναποδιές έχει η ζωή, αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε και ονειρευόμαστε, πάντα θα ψάχνουμε να βρούμε ένα εισιτήριο για τον παράδεισο.
Τώρα δεν ξέρω αν ο κήπος της Εδέμ, όπου έμεναν οι πρωτόπλαστοι, υπήρξε στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω επίσης αν υπάρχει ο παράδεισος, ο οποίος μας περιμένει από τη στιγμή που θα κλείσουμε τα μάτια μας.
Πάντως ένα είναι το σίγουρο. Πως πρέπει, πάνω σ’ αυτή τη γη που την πατούμε, να φτιάξει ο καθένας μας τον δικό του παράδεισο. Δεν βγαίνει αλλιώς η ζωή ρε παιδιά. Ολο μίρλα, μιζέρια, που θα πάει. Πρέπει να βρούμε τον παράδεισό μας.
Αλλά αν ρωτήσεις δέκα αρσενικά, δέκα διαφορετικές απόψεις θα ακούσεις για τι σημαίνει παράδεισος. Αλλος θα σου πει για τα λεφτά, άλλος για κότερα, άλλος για Φεράρι, άλλος για τη χλιδάτη ζωή, άλλος για ένα κήπο γεμάτο γυναίκες.
Μάλλον το τελευταίο σκεφτόμαστε και όσοι βρισκόμαστε εδώ στο Bodies. Καθόσον τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο; Ενώ ένας κήπος με γυναικεία κορμιά, είναι πιο προσιτό όνειρο. Αυτός θα είναι ο παράδεισός μας. Ενα μουνολίβαδο.

Το εισιτήριο για τον παράδεισο είναι τα τεράστια βυζιά της

Στο οποίο μουνολίβαδο μπαίνεις μέσα και τι βλέπεις; Γυμνά κορμιά, μπούτια, κώλους, μουνιά και βυζάρες. Πέφτεις πάνω σε δυο τεράστια βυζιά, σε δυο βαριά βυζιά με πολύ μεγάλες ρώγες, στα βυζιά της Anya Zenkova.
Εκείνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι το ότι είναι τίγκα στη σιλικόνη. Πέφτεις έξω. Είναι απολύτως φυσικά. Από την εφηβεία της ξεχώριζε από τις συμμαθήτριές της και τις φίλες της, με διαφορά στήθους!
Ετσι, λοιπόν, έγινε γυμνό μοντέλο στα 19 της χρόνια. Κάνει μόνο στριπτίζ και σκηνές σόλο σεξ. Τα στούντιο τρελάθηκαν μαζί της, ειδικά εκείνα που φιλοξενούν μοντέλα με καμπύλες και πλούσια προσόντα (εδώ θα τη δούμε στο PINUPFILES).
Ομως η Ουκρανή έχει όλα τα προσόντα. Τα καπούλια της, τα στρογγυλά που σχηματίζουν ένα λαχταριστό κώλο. Τα μπούτια της τα μεστά. Οπως και ο… θάμνος της ο ξυρισμένος. Βέβαια, το μεγαλύτερο προσόν της είναι η λαγνεία και ο αισθησιασμός που αποπνέει.
Τι λες; Δεν είναι τα βυζιά της το εισιτήριο για τον παράδεισο;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *