GladysCole: Οι meat lovers τρελαίνονται για τα χουφτώματά της.
Θηλυκό για meat lovers, για σαρκοβόρα αρσενικά (videos)
17/04/2024
Natasha Nice: The beautiful game το παίζεις με τα βυζιά της.
The beautiful game το παίζεις με τα πιασίματά μου (video)
20/04/2024
GladysCole: Οι meat lovers τρελαίνονται για τα χουφτώματά της.
Θηλυκό για meat lovers, για σαρκοβόρα αρσενικά (videos)
17/04/2024
Natasha Nice: The beautiful game το παίζεις με τα βυζιά της.
The beautiful game το παίζεις με τα πιασίματά μου (video)
20/04/2024

Κάνεις bigger dreams με δυο λαχταριστά βυζιά (video)

Jordan Ashley: Κάνεις bigger dreams με τις απίστευτες βυζάρες της.

Ετσι λειτουργούν τα αρσενικά, που βλέπουν δυο μεγάλα βυζιά και φαντασιώνονται, κάνουν όνειρα τρελά και ακόμα πιο bigger dreams.
Αυτό το ξέρει καλά η Jordan Ashley, πως αυτό που λατρεύουν οι άντρες στο κορμί της, είναι τα δυο μεγάλα βυζιά που στέκονται σφριγηλά στον κόρφο της. Δεν ήταν εκ γενετής τόσο προικισμένη, αλλά φρόντισε η ίδια τον εαυτό της.
Επειδή η κούκλα η Καναδέζα την έψαχνε τη δουλειά με τις γυμνές φωτογραφίσεις, κατάλαβε πως καριέρα κάνεις, αν ενισχύσεις τον κόρφο σου. Οπότε με τη βοήθεια των αισθητικών χειρούργων, απέκτησε δυο βυζάρες σιλικονάτες.
Αμέσως άρχισαν να ανοίγουν οι πόρτες των ανδρικών περιοδικών, με πρώτη απ’ όλες εκείνη του PLAYBOY. Υστερα ήρθαν και άλλες προτάσεις, τις οποίες απέρριψε, καθώς έγινε αποκλειστικό μοντέλο για το συγκεκριμένο περιοδικό.
Λοιπόν, η Carmen Calista (όπως είναι το πραγματικό της όνομα) φιλοξενείται ολόγυμνη μόνο στο site του περιοδικού. Επίσης έκανε ακόμα ένα επαγγελματικό βήμα, καθώς δουλεύει ως webcam girl με το όνομα xCarmenx.

Κάνεις bigger dreams με τις απίστευτες βυζάρες της

Γιατί έκανε αυτό το βήμα; Μάλλον γιατί δεν έχει ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα και έψαχνε για ένα επί πλέον εισόδημα. Αλλά και επειδή την εξιτάρει το ταξίδι στα πιο σκοτεινά μονοπάτια του σεξ, με πικάντικες φαντασιώσεις.
Ομως, δεν είναι μόνο τα βυζιά της το μόνο προικιό στο κορμί της. Τα οποία τη βλέπουμε εδώ που τα ζουλάει και φουσκώνουν οι ρώγες της από την καύλα. Εχει και άλλα προσόντα, πλούσια, αρχής γενομένης από τα σαρκώδη χείλια της.
Εκείνα επίσης τα οποία δεν παίζονται είναι τα καπούλια της. Ακριβώς εκεί, στον λατρευτό κώλο της, γουστάρει πασπάτεμα, χούφτωμα και τρυφερές τσιμπιές. Οπως και φιλιά στα λεπτά και ξυρισμένα χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια.
Πάντως είναι αξιολάτρευτη η 35χρονη, σήμερα, γυναικάρα, η οποία εξακολουθεί και κρατιέται σε φοβερή φόρμα. Πάντα είναι έτοιμη για ένα καλό στριπτίζ στην κάμερα και για καυτά, αισθησιακά σόου, μαζί με όποιον μπει στο δωμάτιό της για bigger dreams.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *