Η Πέπη Τσεσμελή γυμνή στο Playboy το 1999
08/08/2022
«Καυτή» μοντέλα σε αγγίζει και παθαίνεις… έγκαυμα 1ου βαθμού
02/09/2022
Η Πέπη Τσεσμελή γυμνή στο Playboy το 1999
08/08/2022
«Καυτή» μοντέλα σε αγγίζει και παθαίνεις… έγκαυμα 1ου βαθμού
02/09/2022

Καλό μήνα με ένα βιτσιόζικο, μουσκεμένο θηλυκό (video)

Αντε, καλώς να μας… μπει το φθινοπωράκι. Με δροσούλες και βροχούλες. Και με μόνη υγρασία, αυτή που βγάζουν τα θηλυκά κορμιά. Καλό μήνα.
Καθόσον η υγρασία δεν ανέχεται. Ιδρώνεις, κολλάς ολόκληρος και που να βρεις την όρεξη για ασκήσεις επί κλίνης. Ενώ αν έχεις δίπλα σου ένα υγρό, ένα μουσκεμένο θηλυκό… Ξεσηκώνεσαι, χτυπιέσαι πάνω του, ιδρώνεις και το φχαριστιέσαι.
Η MarieDevis (ΕΔΩ) είναι ένα τέτοιο θηλυκό. Μια ξανθιά Ρωσίδα, από τη Σιβηρία. Οση παγωνιά και αν κάνει, όμως στη στέπα, τόσο «καυτό» και ξαναμμένο είναι το κορμί της 27χρονης. Ενα φλόγιστρο είναι η γυναίκα.
Στους 170 πόντους εκτείνεται η κορμάρα της. Που είναι στολισμένη με δυο παχιά χείλια και με δυο λαχταριστές βυζάρες, μεγάλες, με δυο σκληρές ρώγες. Χωρίς περιττά πιασίματα, με ένα στρογγυλό, μεγάλο και σφιχτό κώλο.
Ανάμεσα στα λαχταριστά μπούτια της, έχει δυο μεγάλα χείλια, μονίμως πεινασμένα. Θέλει να τα ανοίγει και να παίρνει ότι να ‘ναι μέσα στη ροζ τρυπούλα της. Από σκληρά αρσενικά, μέχρι όλων των μεγεθών τα sex toys.

Καλό μήνα με ένα θηλυκό που του αρέσει το… πισωγλέντι

Ενας τέτοιος κώλος δεν θα μπορούσε (και θα ήταν κρίμα) να μένει ανενεργός στο κρεβάτι. Ισα – ίσα, είναι πολύ δραστήριος και… φιλόξενος, καθώς η κορμάρα λατρεύει το σεξ από την… πίσω πόρτα.
Οπως λέει η ίδια της αρέσει το σόλο σεξ, ενώ λατρεύει να παίρνει πίπες. Είναι ένα διαβολικό webcam girl, με βρώμικο μυαλό, με kinky φαντασιώσεις και πολλά φετίχ. Αγαπημένα του είναι το BDSM και το foot fetish.
Θέλει να γίνεται η σκλάβα σου και να τη φτύνεις στο πρόσωπο και στο στόμα. Την ερεθίζουν απίστευτα τα δερμάτινα και θέλει να κάνει τρίο με strapon. Τελειώνει αμέσως όταν της χώνεις τα εσώρουχά της μέσα στο πράμα της.
Τρελαίνεται επίσης και με το Roleplay. Θέλει να ντύνεται μαθήτρια, ιδιαιτέρα γραμματέας και νοσοκόμα. Το καλύτερό της είναι να σου παίζει ισπανική και να σε βλέπει να σπαρταράς και να τελειώνεις πάνω στις βυζάρες της.
Ενα τέτοιο θηλυκό ανοιχτόμυαλο θέλεις να έχεις δίπλα σου, για να τη βγάλεις καθαρή όλο το χειμώνα. Παιδιά, καλό μήνα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *