Η Νένα Χρονοπούλου γυμνή και αισθησιακή.
Η Νένα Χρονοπούλου γυμνή στο Playboy το 1996
19/11/2023
Στο κρεβάτι με τη Ρούλα Κορομηλά.
Η Ρούλα Κορομηλά σούπερ σέξι στο Penthouse
20/11/2023
Η Νένα Χρονοπούλου γυμνή και αισθησιακή.
Η Νένα Χρονοπούλου γυμνή στο Playboy το 1996
19/11/2023
Στο κρεβάτι με τη Ρούλα Κορομηλά.
Η Ρούλα Κορομηλά σούπερ σέξι στο Penthouse
20/11/2023

Κάνε ένα love test με ένα αχόρταγο θηλυκό (video)

Κάνε ένα love test με τη NadinneKane.

>Κάποια στιγμή, όλα τα σερνικά, ιδίως ύστερα από περίοδο αποχής, νιώθουν ανασφάλειες. Η λύση είναι να κάνουν το love test.
Τώρα θα μου πεις τι είναι αυτό και πως γίνεται. Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν μιλάω για αγάπες και λουλούδια και ερωτόλογα. Για πήδημα μιλάω, να τεστάρεις τις αντοχές σου, τις επιδόσεις σου και να γεμίσεις αυτοπεποίθηση.
Πρόσεξε πως δουλεύει το πράγμα. Μετά μια περίοδο που πήδαγες τη χούφτα σου, βρήκες το γυναικάκι που το συγκίνησες. Φτάνει, λοιπόν, η ώρα να βγάλετε τα μάτια σας. Αντί να αμφιβάλεις, προχωράς κατ’ ευθείαν στο τεστ.
Ψάχνεις την ατζέντα σου, βρίσκεις τα γκομενάκια που είσαι σίγουρος πως θα σου κάτσουν. Κλείνεις σε ένα ραντεβού και αρχίζεις τις ασκήσεις επί κλίνης. Στο τέλος, έχεις μετρήσει τις επιδόσεις σου και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.
Οπότε το επόμενο βήμα, είναι πως συναντάς το καινούργιο το γυναικάκι, έμπλεος αυτοπεποίθησης. Αν, δε, το γυναικάκι αυτό είναι σαν τη NadinneKane (θα τη βρεις ΕΔΩ), τότε ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα.

Κάνε ένα love test με το ξανθό

Διότι βλέποντας αυτό το θηλυκό, από την πρώτη στιγμή θα νιώσεις να σου σηκώνεται μέχρι το ταβάνι. Με το που θα δεις γυμνά τα βυζάκια του και τα μαλακά καπούλια του. Ο κώλος του πάντως, έχει σάρκα και καλό μέγεθος.
Το webcam girl έχει συνέχεια σεξουαλικές ορμές και πρέπει να είσαι μάστορας για να τις ικανοποιήσεις. Το μυστικό είναι να μπαίνεις στην τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια του και να μένεις εκεί, μέχρι να σου κάνει… έξωση.
Αλλά το 29χρονο θέλει να μας μάθει και κάτι, ειδικά για τα θηλυκά που έχουν κοντά τα μαλλιά τους. Λέει, πως τα κοντοκουρεμένα θηλυκά, όταν φχαριστιούνται στο κρεβάτι, την ώρα που τελειώνουν, φωνάζουν δυνατά, ουρλιάζουν. Το λέει εκ πείρας.
Επίσης, λέει και κάτι άλλο. Πως ένα γυμνό γυναικείο κορμί είναι σαν μουσικό όργανο. Καθώς, αν ξέρεις να το κουρδίσεις σωστά και ξέρεις να το παίξεις, θα ακούσεις την πιο γλυκιά συμφωνία που έχει γραφτεί ποτέ.
Τι λες; Δεν είναι το τέλειο θηλυκό για να κάνεις ένα love test;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *