Κάνε ένα love test με τη NadinneKane.
Κάνε ένα love test με ένα αχόρταγο θηλυκό (video)
19/11/2023
Η Lil Vos γιορτάζει κάθε μέρα την παγκόσμια ημέρα του άντρα.
Την παγκόσμια ημέρα του άντρα τη γιορτάζει κάθε μέρα (video)
20/11/2023
Κάνε ένα love test με τη NadinneKane.
Κάνε ένα love test με ένα αχόρταγο θηλυκό (video)
19/11/2023
Η Lil Vos γιορτάζει κάθε μέρα την παγκόσμια ημέρα του άντρα.
Την παγκόσμια ημέρα του άντρα τη γιορτάζει κάθε μέρα (video)
20/11/2023

Η Ρούλα Κορομηλά σούπερ σέξι στο Penthouse

Στο κρεβάτι με τη Ρούλα Κορομηλά.

Υπήρξε για πολλά χρόνια η απόλυτη φαντασίωση για τα αρσενικά. Η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια, η Ρούλα Κορομηλά.
Ηταν το 1999, όταν οι υπεύθυνοι του περιοδικού Penthouse της πρότειναν να φωτογραφηθεί γυμνή για το τεύχος που θα κυκλοφορούσε τον Φεβρουάριο. Τότε έκανε θραύση παρουσιάζοντας την εκπομπή «Μπράβο» στο MEGA.
Η Ρούλα αρνήθηκε να κάνει γυμνό, είπε, όμως το ναι, στο να φωτογραφηθεί σε σούπερ αισθησιακές και ερωτικές πόζες. Την φωτογράφηση είχε κάνει η Julliana Biallas και το στάιλινγκ η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε.
Στη μίνι συνέντευξή της, είχε πει ότι δεν συνήθιζε να κάνει πίσω, ακόμη και στις μεγαλύτερες τρέλες της. Είπε πως ακόμη και αν ήταν στο χέρι της, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να σταματήσει την έκδοση του περιοδικού.
«Καταρχάς δεν γδύθηκα. Μ’ αρέσει στη ζωή μου περισσότερο να αφήνω υπονοούμενα παρά να τα αποκαλύπτω όλα», απάντησε σε σχετική ερώτηση. Ενώ για την τύχη που θα είχε το εγχείρημα αυτό είπε:

Στο κρεβάτι με τη Ρούλα Κορομηλά

«Θα τις βλέπω με τους φίλους μου, αυτοί θα με λένε τρελή, κι εγώ θα προσπαθώ να τους πείσω ότι πέρασα πολύ ωραία και αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουν κάτι ανάλογο, μόνο που δεν διαθέτουν τέτοια θεϊκή κορμάρα…».
Ο τίτλος της φωτογράφισης ήταν «Στο κρεβάτι με τη Ρούλα». Η τηλεπαρουσιάστρια μας έδειξε καλυμμένα τα στήθια της και ένα side boob. Κυρίαρχο ρόλο στις εικόνες, έπαιζαν τα σαρκώδη χείλια της.
Εκείνη την εποχή ζούσαμε τον καιρό των παχιών αγελάδων και οι πωλήσεις του περιοδικού πήγαν πολύ καλά. Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι διέθεσαν τις 1.200 δραχμές για να αγοράσουν το τεύχος και να πάρουν γεύση από το κορμί της Ρούλας.
Η Κορομηλά έχει κάνει μια τεράστια καριέρα στην τηλεόραση. Στη δημόσια και στην ιδιωτική. Υστερα από μια περίδο απουσίας από τα στούντιο, έχει επανέλθει και παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή, «Σπίτι με το MEGA».
Στη σελίδα της στο Instagram έχει πάνω από 182.000 ακόλουθους, γεγονός που δείχνει τη δημοφιλία της. Πάμε, λοιπόν να δούμε τη Ρούλα Κορομηλά.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *