Η DaliKamer θα σου φάει όλο το food pass.
Αξίζει να φας όλο το food pass για τις καμπύλες του (video)
12/11/2023
Nip Slip και Pussy Slip από τη Miley Cyrus και άλλες διάσημες.
Nip Slip, Pussy Slip, από τη Miley Cyrus και άλλες διάσημες
13/11/2023
Η DaliKamer θα σου φάει όλο το food pass.
Αξίζει να φας όλο το food pass για τις καμπύλες του (video)
12/11/2023
Nip Slip και Pussy Slip από τη Miley Cyrus και άλλες διάσημες.
Nip Slip, Pussy Slip, από τη Miley Cyrus και άλλες διάσημες
13/11/2023

Το θέλει από την πίσω πόρτα σε μια πολυθρόνα (video)

Η πίσω πόρτα της BritaMiracle είναι ανοιχτή.

Δεν είναι μόνο τα αρσενικά που τρελαίνονται. Είναι και τα θηλυκά που το γουστάρουν τρελά. Το σεξ από την πίσω πόρτα.
Αλλα το θέλουν τρυφερά. Κάποια το θέλουν άγριο. Όπως και να ‘χει πάμε να δούμε τι είπαν στο Reddit αρσενικά και θηλυκά για το anal σεξ. Ο Deep_Ad_8924: «Αυτό που θέλω είναι να νοιώθω ότι πονάει. Πάντως, το ευχαριστιέται».
Ο TayahuaJ: «Πριν μπω μέσα της, βάζει στον κώλο της έναν δονητή. Μετά την πηδάω από πίσω και τελειώνει». Η buttmasochist, λέει: «Αυτό που λατρεύω είναι ότι μετά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και χάνω το μυαλό μου».
Ο gapingmonica: «Η γυναίκα μου γεμίζει τον τόπο υγρά όταν την παίρνω από πίσω και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί». Η newintownbtw: «Προτιμώ να μου βάζουν στον κώλο μου τα δάχτυλά τους, παρά να μου τον πηδάνε».
Η Call__Me__Al: «Αν είμαι μόνη βάζω μέσα τα δάχτυλά μου και τον δονητή. Θέλω όποιος βλέπει τον κώλο μου, να καταλαβαίνει πως θέλω να μου τον πηδήξει. Γίνομαι μεγάλη τσούλα όταν με παίρνουν από πίσω».

Η πίσω πόρτα έχει γλύκα

Μα αν ρωτήσεις και τη BritaMiracle (θα τη βρεις ΕΔΩ), θα σου πει πως το anal σεξ έχει μεγάλη γλύκα. Δύο πράγματα απολαμβάνει στο σεξ το webcam girl. Το από πίσω και τις πίπες. Με τέτοια χείλια δεν θα μπορούσε να μην είναι εξπέρ.
Μας το δείχνει στο βίντεο, καθώς βάζει στο στόμα το δάχτυλό του και το sex toy του και τα ρουφάει με πάθος. Λατρεύει επίσης να του ζουλάνε τα μικρά στήθια του, τα οποία είναι αξιοχούφτωτα.
Καμαρώνει το 24χρονο για τα στρογγυλά καπούλια του. Λέει πως ο κώλος του είναι ότι ωραιότερο έχει πάνω στο λεπτεπίλεπτο κορμί του. Θέλει επίσης να της λες πως θες να της δίνεις φιλάκια στον… θάμνο της.
Εχει και φετίχ. Θέλει να κυλιέται και να το κάνει σε δερμάτινους καναπέδες και πολυθρόνες. Εκεί ακριβώς θέλει να της παραβιάσεις την πίσω πόρτα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *