Η Florence Pugh γυμνή στην ταινία Oppenheimer.
Η Florence Pugh γυμνή στην ταινία «Oppenheimer»
19/11/2023
Κάνε ένα love test με τη NadinneKane.
Κάνε ένα love test με ένα αχόρταγο θηλυκό (video)
19/11/2023
Η Florence Pugh γυμνή στην ταινία Oppenheimer.
Η Florence Pugh γυμνή στην ταινία «Oppenheimer»
19/11/2023
Κάνε ένα love test με τη NadinneKane.
Κάνε ένα love test με ένα αχόρταγο θηλυκό (video)
19/11/2023

Η Νένα Χρονοπούλου γυμνή στο Playboy το 1996

Η Νένα Χρονοπούλου γυμνή και αισθησιακή.

Ηταν το 1996 όταν το περιοδικό Playboy απαθανάτισε ολόγυμνη ακόμη μία πανέμορφη ελληνίδα. Τη Νένα Χρονοπούλου.
Απόλυτα αισθησιακή η φωτογράφιση και σε αυτό συνέβαλαν οι πόζες της Νένας. Οπως και οι εκφράσεις της. Το θέμα είχε τίτλο, «Ολέθρια πρόκληση: Τα κορμιά και τα μαχαίρια». Συνοδευόταν στο πρωτοσέλιδο με φωτογραφία.
Στις μέσα σελίδες φιλοξενήθηκαν έξι από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Γιώργος Μεστούσης. Ο υπότιτλος στο θέμα ήταν: «Η πρωταγωνίστρια των πιο απόκρυφων ερωτικών μας φαντασιώσεων σε μια φωτογράφιση, εισιτήριο για την κόλαση».
Σε δύο χτυπήματα που συνόδευαν τις φωτογραφίες, η Νένα δήλωνε στο περιοδικό: «Εγώ στη ζωή μου δεν ένιωσα ένοχη ποτέ και για τίποτα» και «Είμαι τόσο γυναίκα ώστε μπορώ να γίνομαι και φιλαράκι με έναν άντρα».
Τι απόλαυσε τότε το κοινό του Playboy και θα το θυμηθούμε ξανά, εμείς σήμερα; Τα μεγάλα, αμυγδαλωτά μάτια της, τα σαρκώδη χείλια της, τα λαχταριστά μεγάλα στήθια της και τον στρογγυλό, σφιχτό πισινό της.

Η Νένα Χρονοπούλου και τα βιβλία της

Τη χρονιά που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες, η ηθοποιός ήταν 28 χρονών. Ηταν παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Γιώργο Ματαράγκα. Ακολούθησαν άλλοι δύο γάμοι, με τον επιχειρηματία Γεράσιμο Μαυράκη και τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο.
Σε συνέντευξή της που είχε δώσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Ελένη» είχε πει για τον τελευταίο: «Βρέθηκα με έναν άνθρωπο που μοιάζουμε πάρα πολύ. Αφού είχαμε χάσει και οι δύο τους συνανθρώπους μας συναντηθήκαμε και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον.
Δεν παρεξήγησα ποτέ τα δάκρυά του για την Ελενα Ναθαναήλ ούτε κι εκείνος τα δάκρυά μου για τον Μάκη Μαυράκη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν φύγει από την ζωή μας. Δεν μπορεί να φύγει ούτε ο πατέρας του παιδιού μου, ούτε η γυναίκα που χάραξε μαζί της μια τεράστια πορεία ο Τάσος».
Εχει γράψει δύο βιβλία. Το «Αν μιλούσε το αι2ον» και το «Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω». Εχει γράψει στίχους σε αρκετά τραγούδια. Πριν από τρία χρόνια ίδρυσε στον Πειραιά το δίκτυο «4amea».
Στόχος στη ζωή της είναι να ιδρύσει ένα χωριό για παιδιά με αναπηρία, ώστε να έχουν φροντίδα, όταν δε θα υπάρχουν στη ζωή οι γονείς τους. Αυτή είναι η ακτιβίστρια Νένα Χρονοπούλου.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *