Η TanyaWilson σου λέει: Μπες και πιες τα υγρά μου.
«Μπες και πιες τα υγρά που πετάγονται από τo πράμα μου» (video)
30/06/2022
Hello July με δυο λαχταριστά στήθια (video)
03/07/2022
Η TanyaWilson σου λέει: Μπες και πιες τα υγρά μου.
«Μπες και πιες τα υγρά που πετάγονται από τo πράμα μου» (video)
30/06/2022
Hello July με δυο λαχταριστά στήθια (video)
03/07/2022

Εχω περιέργεια να δω αν γουστάρεις αυτό το κορμί (video)

Μένει στο Πόρτλαντ και βγάζει το ψωμί του φωτογραφίζοντας γυμνές γυναίκες. Εχω περιέργεια, όμως, να δω, αν σου αρέσει η συγκεκριμένη.
Θα αγόραζες μια φωτογραφία της να τη βάλεις σε τοίχο; Διότι ο Super Dimension Foto, εκτός του ότι πουλάει τα καλλιτεχνικά σετ στα περιοδικά, βιοπορίζεται και από τις αγορές των fans, οι οποίες αφήνουν ένα καλό ποσό.
Εντάξει, κρίση έχουμε, λεφτά δεν υπάρχουν. Που να αγοράσεις μια καλλιτεχνική φωτογραφία, όταν με τα ίδια λεφτά βάζεις στην κατσαρόλα τρία κιλά μοσχάρι. Θα ήθελες, όμως, για μια νύχτα στο κρεβάτι σου αυτό το μοντέλο;
Την Floofie, η οποία αν και έχει όλα τα προσόντα δεν κάνει πασαρέλα, αλλά ερωτική φωτογραφία. Ξεγυμνώνει το κορμί της, παίρνει αισθησιακές πόζες κα αφήνει τα αρσενικά να φαντασιώνονται.
Αν προσέξεις το οβάλ πρόσωπό της, θα δεις πως έχει έντονες γωνίες. Λίγο μεγαλούτσικη, έως στραβή μύτη. Χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε αφέντρα. Εχει ματάρες και σαρκώδη χείλια.

Εχω περιέργεια να δω αν θα τη βρεις με τις κοκάλες

Από τα χείλια και κάτω, ξεκινάει ένα λιπόσαρκο κορμί. Τα μικρά στήθια της δεν πρόλαβαν καν να φουσκώσουν. Ισα - ίσα τα ξεχωρίζεις στον κόρφο της, όπως και τις μικρές ρώγες της. Οσο για την κοιλιά της; Τελείως επίπεδη. Και μικρά μπουτάκια.
Ο… θάμνος της παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες, καθώς είναι φουντωτός, με μια γραμμή από μαύρες, κατσαρές τρίχες. Ακόμα ένα στοιχείο που μαζί με τα υπόλοιπα, σου δίνει την εντύπωση πως έχεις μπροστά σου μια βιτσιόζα αφέντρα.
Τα καπούλια της είναι μικρά και βαλμένα χαμηλά στη μέση του. Είναι χαμηλοκώλα. Εκείνο που φαίνεται έντονα στο κορμί της είναι τα κόκαλα. Στον κόρφο, στα πλευρά, στη λεκάνη της. Είναι για τα αρσενικά που τρελαίνονται για τα πολύ αδύνατα θηλυκά.
Η Αμερικανίδα είναι πολυσχιδής καλλιτέχνης. Εκτός από μοντέλο, είναι εικαστικός, καλλιτέχνης του μακιγιάζ και θέλει να δημιουργεί ερωτικές εικόνες, ώστε με το έργο της, να ομορφύνει τον κόσμο.
Δεν ξέρω… Απλώς θα ήθελα να μου πεις αν θα έπεφτες στο κρεβάτι με ένα τέτοιο κορμί. Εχω περιέργεια!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *