Εχω περιέργεια να δω αν γουστάρεις αυτό το κορμί (video)
01/07/2022
«Χούφτωσε τα στήθια μου και να δεις τι σου χω για μετά» (video)
04/07/2022
Εχω περιέργεια να δω αν γουστάρεις αυτό το κορμί (video)
01/07/2022
«Χούφτωσε τα στήθια μου και να δεις τι σου χω για μετά» (video)
04/07/2022

Hello July με δυο λαχταριστά στήθια (video)

Πάει, τον φάγαμε κι’ αυτόν τον μήνα. Μπήκαμε στον επόμενο. Τριτομηνιά σήμερα και πρέπει να τον υποδεχτούμε. Να πούμε Hello July.
Καλώς να μας μπει και καλώς να μας βγει ο Αλωνάρης. Ο μήνας που τα μουλάρια και τα βόδια γυρνάνε γύρω – γύρω από το στρέντζερο και πατάνε τα στάχυα. Για να ξεχωρίσει ο καρπός από το άχυρο.
Αυτό γινόταν παλιά. Τώρα δουλειά πιάνουν τα μηχανήματα. Ναι, αυτές του διαόλου οι μηχανές. Που έχουν μπει στη ζωή μας και έχουν αντικαταστήσει τη χειρωνακτική εργασία. Καθόσον, το χέρι είναι το τελειότερο όργανο που διαθέτει το ανθρώπινο σώμα.
Η δουλειά με το χέρι δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Πάρε για παράδειγμα το σεξ. Αν δεν βάλεις χέρι, δεν πετυχαίνει. Οπως και στο σόλο σεξ. Μπορεί τα sex toys να υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές. Το χέρι, όμως, δίνει τους καλύτερους οργασμούς.
Αυτό, το ξέρει καλά η MeganMeg (ΕΔΩ). Το ολόφρεσκο, ολόδροσο θηλυκό, που μόλις μπήκε στον θαυμαστό κόσμο των webcam girl. Μια πιπίνα η οποία αποφάσισε να μοιραστεί μαζί σου τους οργασμούς της.

Hello July με δυνατούς οργασμούς

Σπάνια χρησιμοποιεί δονητές. Της αρέσει ο οργασμός να έρχεται με φυσικό τρόπο. Γι’ αυτό παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Το ένα χαϊδεύει το κορμί της και το άλλο παίρνει θέση ανάμεσα στα πόδια της.
Βάζει ένα με δύο δάχτυλα μέσα στην τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια. Ερεθίζεται. Η ανάσα γίνεται βαριά και αρχίζουν τα βογγητά. Με το άλλο δάχτυλο χαϊδεύει την κλειτορίδα της και τελειώνει.
Η 21χρονη έχει ένα κορμί καλλίγραμμο με χουφτώματα, όμως. Παθαίνεις με τις βυζάρες της. Μεγάλες, ζουμερές, γεμάτες μαλακή σάρκα. Με μεγάλες ρώγες, στρογγυλές, που όταν ερεθίζονται φουσκώνουν και σκληραίνουν.
Τα καπούλια της είναι αφράτα. Σχηματίζουν έναν ωραίο κώλο, να τον πιεις στο ποτήρι. Και τα μπούτια της, όμως, είναι ζουμερά. Γεμάτα «καυτή» σάρκα, περιμένουν το χέρι σου να τους βάλει φωτιά.
Οπως λέει το θηλυκό, «Είμαι φωτιά. Θα σου πάρω το μυαλό με τις φαντασιώσεις μου. Θα με ερωτευθείς». Δεν λέω, τη δαγκώνεις τη λαμαρίνα με την πιπίνα. Τη μελαχρινή, που με την πάρτη της θα πούμε: Hello July.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *