Πληθωρισμός: Στα ύψη με μπόλικη σάρκα και χουφτώματα (video)
12/05/2022
Ολα γκουντ για τη Lottie Moss και την αδελφή της
Ολα γκουντ: Λεσβιακά, καμπύλες, μεγάλα στήθια από τρεις celebs
13/05/2022
Πληθωρισμός: Στα ύψη με μπόλικη σάρκα και χουφτώματα (video)
12/05/2022
Ολα γκουντ για τη Lottie Moss και την αδελφή της
Ολα γκουντ: Λεσβιακά, καμπύλες, μεγάλα στήθια από τρεις celebs
13/05/2022

Δουλειές με φούντες με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)

Michaela Isizzu: Δουλειές με φούντες με τα sex toys.

Τι γίνεται όταν ένα θηλυκό είναι εθισμένο στους οργασμούς; Απλώς, ανοίγει δουλειές με φούντες ανάμεσα στα πόδια, με τα δάχτυλά του.
Καθόσον, όποιο αρσενικό πέσει στα χέρια της, πόσο θα αντέξει; Θα το ξεζουμίσει, θα το στεγνώσει. Οπότε, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, αρχίζει το σόλο – σεξ πρωί και βράδυ και ανακουφίζεται.
Να, ένα τέτοιο θηλυκό θα ‘θελες να ρίξεις στο κρεβάτι σου. Και μετά να το βλέπεις να παίζει μόνο του και να χάνεις το μυαλό σου. Ενα λυγερό κορμί, σαν τη Michaela Isizzu, που στα 31 της χρόνια είναι μια φλογερή γυναικάρα.
Η Τσέχα από μικρή ήταν πολύ αδύνατη. Μοντέλο για την πασαρέλα. Εκείνη, όμως, ήθελε να κάνει γυμνά. Οπότε, πήρε κάποια κιλάκια και το κορμί της, αν και αδύνατο, έγινε αισθησιακό και άκρως ποθητό.

Δουλειές με φούντες με τα sex toys

Είναι single και μένει σε ένα άνετο δωμάτιο στο σπίτι των γονιών της. Εκεί της αρέσει να διαβάζει τα βιβλία της, να βλέπει τις αγαπημένες ταινίες της και να ακούει δυνατά «υψηλής ενέργειας μουσική», όπως λέει.
Εκεί απομονώνεται και παίζει με τα παιχνιδάκια της. Ξεσκονίζει τις κούκλες που έχει από τα μικράτα της και βγάζει από το συρτάρι τα άλλα… παιχνιδάκια, τα sex toys, που της χαρίζουν ανεπανάληπτες στιγμές.
Κυρίως, όμως, θέλει να χαϊδεύεται με τα χέρια του. Να αγγίζει τον λαιμό της, τα μπούτια της. Να ακουμπάει τα μικρά στήθια της. Να γαργαλάει την κοιλιά της. Να ανοίγει την τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα πόδια και να τρίβει την κλειτορίδα της.
Βεβαίως, ένα τέτοιο θηλυκό, δεν θα μπορούσε να μην έχει φετίχ Τη βλέπουμε στο BABES COM). Ερεθίζεται απίστευτα με τα δερμάτινα και θέλει όταν το κάνει μόνη της να φοράει τουλάχιστον ένα γάντι, για να απογειώνει την ευχαρίστηση.
Εχει επίσης μια μεγάλη συλλογή από γόβες στιλέτο. Θέλει από τα αρσενικά να ξεκινάνε δουλειές με φούντες πάνω στο κορμί της χωρίς να της βγάζουν τα ψηλοτάκουνα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *