Wolfgirl: «Γύρνα με από πίσω και κάνε αυτό που ξέρεις».
«Ρίξε με στα τέσσερα και κάνε αυτό που ξέρεις» (video)
30/12/2023
Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς με τη Roxy Ferrari.
Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς, ώρα για ξεσάλωμα (video)
31/12/2023
Wolfgirl: «Γύρνα με από πίσω και κάνε αυτό που ξέρεις».
«Ρίξε με στα τέσσερα και κάνε αυτό που ξέρεις» (video)
30/12/2023
Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς με τη Roxy Ferrari.
Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς, ώρα για ξεσάλωμα (video)
31/12/2023

Γεμάτο ελιές Καλαμών είναι το πανάκριβο κορμί της (video)

Irina Ri: Πικάντικες οι ελιές Καλαμών.

Εχεις ακούει ξανά να χαρακτηρίζεται ένα κορμί πανάκριβο; Ελα όμως που είναι. Γιατί είναι γεμάτο ελιές Καλαμών!
Σίγουρα έχεις δει που έχει φτάσει το λάδι. Στα 15 ευρώπουλα το βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ και στα 10 στη λαϊκή. Δεν σου λέω για τον τενεκέ. Ποιος αντέχει στις μέρες μας να αγοράσει τενεκέ.
Οπότε, καλά σου λέω πως αυτό το κορμί είναι πανάκριβο. Πόσες ελιές έχει πάνω του! Πάνω από είκοσι κατάφερα να μετρήσω, από μπρος και από πίσω και σίγουρα μου ξεφεύγουν κι’ άλλες.
Αραγε, δεν είναι η χαρά για όλους όσοι ζούμε στης ακρίβειας τον καιρό; Να έχεις δίπλα σου ένα κορμί, να το ζουλάς, να το στύβεις και να τρέχουν οι χυμοί του στο στόμα σου; Τι χυμοί, δε. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!
Αλλά ποια είναι η ξανθιά που την ορέγονται τα πεινασμένα αρσενικά, μόλις τη βλέπουν; Τη λένε Irina Ri και δεν είναι ούτε πορνοστάρ, ούτε adult model. Είναι διεθνές μοντέλο και δουλεύει στον χώρο της διαφήμισης και της μόδας.

Πικάντικες οι ελιές Καλαμών

Ομως, της αρέσει να κάνει και γυμνό για καλλιτέχνες φωτογράφους. «Νιώθω ότι φαίνομαι καλύτερα όταν είμαι γυμνή. Το απολαμβάνω, είναι πολύ φυσικό για μένα», λέει. Ετσι όταν ήρθε η πρόταση από το PLAYBOY, ενθουσιάστηκε.
Οπως ενθουσιαστήκαμε κι’ εμείς, που έχουμε την ευτυχία να δούμε αυτά τα μικρά στήθια. Τα οποία στέκονται σφριγηλά στον κόρφο της και είναι αξιοχούφτωτα και χωρίς ελιές. Με τις σκληρές ρώγες της, που στο βίντεο είναι φουσκωμένες. Λες κι έχει ερεθιστεί.
Αλλά ενθουσιαστήκαμε και με τα καπούλια της. Που και αυτά δεν έχουν ελιές. Αλαβάστρινος κώλος, τουλάχιστον για φίλημα. Οπως και ο ξυρισμένος… θάμνος της και τα μπούτια της είναι εντυπωσιακά.
Αν προσέξεις θα δεις κάτω από το αριστερό βυζί της ένα τατουάζ με δύο λέξεις. «Πόθος» και «ανάσα». Ισως η Λευκορώσα να εννοεί πως είναι ένα παθιασμένο θηλυκό με καυτή ανάσα.
Πάντως είναι ένα πανάκριβο κορμί. Το χρυσάφι που έχει πάνω της, είναι οι ελιές Καλαμών.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *