Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με τη Jelena Jensen.
Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με ισπανική και άλλα κόλπα (video)
25/12/2023
Η Laura Orsolya είναι καθηγήτρια και κάνει good job.
Κάνει good job και είναι εξπέρ στην ισπανική (video)
26/12/2023
Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με τη Jelena Jensen.
Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με ισπανική και άλλα κόλπα (video)
25/12/2023
Η Laura Orsolya είναι καθηγήτρια και κάνει good job.
Κάνει good job και είναι εξπέρ στην ισπανική (video)
26/12/2023

Πιάσε την αγιαστούρα, ήρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες (video)

Ηρθαν επί γης οι καλικαντζαρίνες σαν τη Sonya Elf.

Πιστοί στο ραντεβού τους. Εδώ είναι από την παραμονή. Για τους καλικάντζαρους λέω, οι οποίοι και φέτος ήρθαν επί γης.
Που λες ξεκίνησε το Δωδεκαήμερο και ήρθαν οι κακομούτσουνοι», οι σιχαμένοι, οι στραβοί, οι κουτσοί, οι μονόματοι, οι στραβομούρηδες, οι στραβοχέρηδες. Ηρθαν για να μας μαγαρίσουν, να μας ανακατέψουν, να μας καταβρομίσουν.
Οπότε να φυλάγεστε και να προσέχετε τις γυναίκες σας, καθώς ένας από αυτούς, ο Μαντρακούκος, αυτές βάζει στο μάτι. Αυτός ο κοντόχοντρος, ο τραγοπόδαρος, ο ασχημομούρης, βγαίνει τη νύχτα βγαίνει και πειράζει τις γυναίκες που περπατούν.
Αλλά είναι και ο άλλος, ο Γούρλος, που έχει τα μάτια του τεράστια σαν αυγά και πεταμένα έξω. Βλέπει τα πάντα. Είναι θα λέγαμε ο μπανιστιρτζής των δαιμόνων. Αρα πάντα να λες το ξόρκι: Φεύγετε να φεύγωμε, τι έρχεται ο τρελόπαπας, με την αγιαστούρα του.
Υπάρχει, όμως και κάτι θετικό από τον ερχομό τους. Καθώς δεν έρχονται μόνοι τους. Φέρνουν και τις γυναίκες τους μαζί. Τις καλικαντζαρίνες. Τις βερβελούδες. Για τις οποίες λένε πως είναι άσχημες, αλλά ίσως κάποια να αξίζει τον κόπο.

Εδώ είναι, επί γης η Elf

Δηλαδή το φαντάζεσαι να σου κατέβαινε από την καμινάδα μια καλικαντζαρίνα σαν τη Sonya Elf (τη βλέπουμε στο FEMJOY); Καθόσον αυτό σημαίνει το επώνυμό της. Την καλικαντζαρίνα, το τελώνιο.
Που λες, να ερχόταν η ρωσιδούλα, να τσιτσιδωνόταν, να ξάπλωνε δίπλα σου, να ανάβει, να φουντώνει και να πέφτει πάνω σου για να σβήσεις τη φωτιά της με την αγιαστούρα σου. Το ξανθό είναι θηλυκό πρωτοχρονιάτικο, καθώς έχει γεννηθεί την πρώτη μέρα του χρόνου. Μέσα στο Δωδεκαήμερο.
Ομως, το πιπίνι, είναι και καινούργιο πρόσωπο στην κόλαση. Μόλις πριν από λίγους μήνες, έκανε την εμφάνισή του, στα 22 του χρόνια. Ηθελε να δείξει στη globoσφαιρα το γυμνό κορμί του, με τα μικρά στήθια, τα αξιοχούφτωτα.
Οπως επίσης τον στρογγυλό κώλο του και τον… θάμνο του, με τα υγρά χειλάκια. Κυρίως ήθελε να δείξει πως οι καλικαντζαρίνες δεν είναι όλες άσχημες και τριχωτές. Πως πρέπει να παρακαλάς να έρχονται επί της γης.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *