"Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο", λέει η Elizabeth Marxs.
«Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο και άγριο» (video)
23/10/2023
"Ρε μπαγάσα γλέντα με απόψε", σου λέει η Raven Bay.
«Ρε μπαγάσα, απόψε θα στα δείξω όλα» (video)
24/10/2023
"Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο", λέει η Elizabeth Marxs.
«Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο και άγριο» (video)
23/10/2023
"Ρε μπαγάσα γλέντα με απόψε", σου λέει η Raven Bay.
«Ρε μπαγάσα, απόψε θα στα δείξω όλα» (video)
24/10/2023

Ο κόσμος τρελάθηκε με τη γυμνή γειτόνισσα(video)

Ο κόσμος τρελάθηκε με τα γυμνά της xLovelyAdrianax.

Οταν η γειτόνισσα το πήρε απόφαση να δείξει γυμνή την κορμάρα της, ξέρεις τι έγινε; Πολύ απλά. Ο κόσμος τρελάθηκε!
Και ξέρεις τι πρέπει να κάνουν όλοι οι ξετρελαμένοι με το φανταστικό θηλυκό της διπλανής πόρτας; Να του στείλουν μήνυμα και να του ζητήσουν, τουλάχιστον μία, συνεδρία. Καθώς εκτός από θεογκόμενα, έχει ντοκτορά στην ψυχολογία και την ψυχιατρική.
Το ‘χει όλο το πακέτο η xLovelyAdrianax. Σου λέει θα σε τρελάνω, αλλά μετά θα σε γιάνω. Όμως, ο μόνος τρόπος για να γιάνεις, είναι να της χτυπήσεις το κουδούνι και να δεις την πόρτα να ανοίγει. Να βρεθείς δίπλα της.
Από κορμί δεν παίζεται. Σφιχτό και γυμνασμένο. Χωρίς να έχει μούσκουλα. Βυζάρες απίθανες. Στρογγυλές και με ωραίες ρώγες. Χείλια (τα κάτω), λεπτά, που ανοίγουν και αποκαλύπτεται η τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα πόδια.
Οσο για τον κώλο της είναι καλλιγραφία. Τι ωραία καπούλια! Στρογγυλά, χωρίς κανένα ψεγάδι. Είναι, δε, πολύ δραστήρια. Καθόσον η Adriana λατρεύει το σεξ από την… πίσω πόρτα.

Ο κόσμος τρελάθηκε με τα γυμνά της

Εχει αρκετό καιρό που ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο Reddit. Βλέποντας λοιπόν πως έχει μεγάλη πέραση, άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans, για να κονομήσει και κανένα ευρούλι.
Εκεί, ανεβάζει πιο σκληρό περιεχόμενο. Εκτός από σόλο σεξ, έχει βίντεο όπου το κάνει με αρσενικά και με θηλυκά. Κάνει επίσης τρίο με έναν άντρα, αλλά και τρίο μόνο με γυναίκες. Τις φιλενάδες της.
Είναι ολίγον βιτσιόζα. Φετίχ της είναι τα κοστούμια από κινηματογραφικούς ήρωες, τα εσώρουχα, η αμοιβαία μαλακία. Είναι, όμως, ανοιχτή σε όλα, καθώς θέλει να ταξιδέψει και να γνωρίσει αυτόν τον σκοτεινό κόσμο.
Εχει απίστευτη σεξουαλική ορμή. Γουστάρει τρελά τους μεγαλύτερους άντρες. Θέλει να απολαμβάνει την εμπειρία τους (και το πορτοφόλι, λέω εγώ). Ζητάει επίσης να της στέλνεις dick pics τις οποίες βαθμολογεί.
Οταν ήταν φοιτήτρια δούλευε σε μαγαζί με παιχνίδια. Μετά κατάλαβε πως μπορεί να βγάλει χρήματα με το γυμνό κορμί της. Ανοιξε τους λογαριασμούς της και τι έγινε; Ο κόσμος τρελάθηκε!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *