Αισθησιακές στιγμές και χρώματα από τον Patrick Rupp.
Ερωτικές στιγμές και χρώματα στα γυμνά του Patrick Rupp
20/11/2023
Είδες τα στήθια της Femina; Και ακόμα δεν είδες τίποτα.
Είδες τα στήθια του αλλά ακόμα δεν είδες τίποτα
21/11/2023
Αισθησιακές στιγμές και χρώματα από τον Patrick Rupp.
Ερωτικές στιγμές και χρώματα στα γυμνά του Patrick Rupp
20/11/2023
Είδες τα στήθια της Femina; Και ακόμα δεν είδες τίποτα.
Είδες τα στήθια του αλλά ακόμα δεν είδες τίποτα
21/11/2023

«Που να σαι τώρα; Ελα να ψαχουλέψεις τα καπούλια μου» (video)

Που να σαι τώρα σου φωνάζει η AliviaAwesome.

Να! Αυτά μας κάνουν τα άτιμα τα θηλυκά και μας αναστατώνουν. Ανάβουν, φουντώνουν, φωνάζουν: Που να σαι τώρα;
Καθώς, όταν έρθει εκείνη η στιγμή, που τα χτυπάει η καύλα στο κεφάλι, χάνουν το μυαλό τους. Σε θέλουν απεγνωσμένα. Ανοίγουν την πόρτα του δωματίου και σε τραβάνε μέσα σαν λυσσασμένα. Για να παραβιάσεις τις… πόρτες του κορμιού τους.
Αντε τώρα εσύ να αντισταθείς. Τρελός είσαι; Θα ενδώσεις και θα ενσκύψεις πάνω στο κορμί και θα του κάνεις ότι σου ζητήσει. Για να του βγάλεις τους δαιμόνους που το έχουν κυριεύσει και να το χαλαρώσεις.
Ειδικά όταν αυτό το κορμί ανήκει σε μια φλογερή ξανθιά. Η οποία θα μπορούσε να γίνει μοντέλο. Αντ’ αυτού, όμως, έγινε webcam girl. Γιατί; Διότι τρελαίνεται για το σεξ. Λατρεύει, δε, να τη βλέπουν να κάνει σόλο σεξ.
Είναι πάντα ξαναναμμένη η Ρωσιδούλα, η οποία μας πληροφορεί πως το 2016 κέρδισε τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Μόσχα. Να ξέρεις, δηλαδή, πως αν σου κάτσει, δεν πηδάς όποια κι’ όποια.

«Που να σαι τώρα; Ελα να μπεις μέσα μου»

Πρέπει να σου πω, πως τη λένε AliviaAwesome (θα τη βρεις ΕΔΩ). Με τα αμυγδαλωτά μάτια της και το μεγάλο στόμα. Γενικά στο πρόσωπό της είναι ζωγραφισμένη η λαγνεία. Αν αγγίξεις το κορμί της, θα τσουρουφλιστείς.
Είναι χορεύτρια και στα 23 της κάνει ακόμα μαθήματα μπαλέτου. Για να μπορεί να έχει μεγάλη ευκινησία, ειδικά στο κρεβάτι. Σου λέει, δε, πως αν μπεις στο δωμάτιό της, θα σου μάθει τη στάση… σπαγγάτο.
Επίσης, σου λέει πως θέλει να τη χαϊδεύεις και να την φιλάς τρυφερά, παντού. Στα μικρά στήθια της, στις ρώγες της, στα μπουτάκια της. Αλλά και στα υγρά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια και στην τρυπούλα που έχει στα καπούλια της.
Το τελευταίο την φτιάχνει τρομερά, καθώς όταν είναι στην κάμερα, πάντα θα τη δεις να βάζει το δάχτυλό της μέσα στον κώλο της. Μα να μπεις μέσα της σε θέλει και γι’ αυτό σου φωνάζει: Που να σαι τώρα;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *