Lennon Elizabeth: Στην καλή απόδοση είναι το θέμα.
Ok, το θέμα είναι πόσα τρίποντα μπορείς να του βάλεις (video)
21/02/2024
AlessiaBailey: Ελα να παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι.
«Εγώ θα είμαι το κορίτσι και το λιοντάρι θα είσαι εσύ» (video)
23/02/2024
Lennon Elizabeth: Στην καλή απόδοση είναι το θέμα.
Ok, το θέμα είναι πόσα τρίποντα μπορείς να του βάλεις (video)
21/02/2024
AlessiaBailey: Ελα να παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι.
«Εγώ θα είμαι το κορίτσι και το λιοντάρι θα είσαι εσύ» (video)
23/02/2024

Θα περνάς ζωή και κότα με τα πιασίματά του (video)

Angel DeLuca: Θα περνάς ζωή και κότα με τα πιασίματά του.

Ενα τέτοιο κορμί, αφράτο, ζουμερό, παχουλούτσικο να έχεις κάθε μέρα δίπλα σου και θα περνάς συνέχεια ζωή και κότα.
Αλλά ποιο είναι αυτό το κορμί το καμπυλωτό; Είναι η Angel DeLuca, η οποία, όπως λέει, δέχεται μηνύματα θαυμασμού από άντρες και γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα να χουφτώσουν τα πλούσια χουφτώματά της.
Μα είναι να μην θέλεις να βουτήξεις αυτή τη σάρκα και να τη νοιώθεις να ξεχειλίζει από τις χούφτες σου; Είναι να μην θέλεις να το έχεις ξαπλωμένο στο κρεβάτι και να κάνεις μακροβούτια μέσα στα ψαχνά της, στην «καυτή» σάρκα της;
Ασε, δε, που σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι βλέποντας τις βυζάρες της οι οποίες δεν έχουν ίχνος σιλικόνης μέσα τους. Θέλεις να τα φιλήσεις, να ρουφήξεις, τις ρώγες της, όπως κάνει η ίδια σε αυτή τη σκηνή που θα τη δούμε από τα στούντιο SCORELAND.
Οπως καταλαβαίνεις η κοπέλα είναι πορνοστάρ. Στα 34 της, σήμερα, κλείνει έντεκα χρόνια στη βιομηχανία και έχει μια ιδιαιτερότητα. Ενώ κάνει σκηνές με άντρες πορνοστάρ (και κάνει τα πάντα), στην πραγματικότητα είναι λεσβία και παντρεμένη με τη σύντροφό της.

Θα περνάς ζωή και κότα με τις βυζάρες της

Πάντως επειδή τα αρσενικά, είμαστε λίγο βλαμμένα, θα ακούσεις πολλά να σου λένε δεν νοιώθουν καμιά έλξη γι’ αυτό το παχουλό κορμί. Ομως, εμείς εδώ, στο Bodies ξέρουμε πως θα έδιναν όλο το χρυσάφι του κόσμου για να πηδήξουν μια BBW.
Καθώς θέλουν να καταχουφτώσουν αυτά τα μεγάλα βυζιά. Τον μεγάλο και στρογγυλό κώλο της. Τις μπουτάρες της, στις οποίες η σάρκα περισσεύει. Τρελαίνονται να της βάλουν χέρι στα παχουλά χείλια που κρύβονται ανάμεσα στα πόδια της.
Ετσι είναι τα αρσενικά. Γουστάρουν τη μπόλικη σάρκα, αλλά ντρέπονται να κυκλοφορήσουν μια BBW. Οι γυναίκες είναι πιο ακομπλεξάριστες. Της στέλνουν μηνύματα ακόμα και οι straight και της λένε πως θα ‘θελαν να περάσουν μια τουλάχιστον νύχτα μαζί της.
Ακριβώς έτσι είναι. Διότι με τόση σάρκα στο κρεβάτι, θα περνάς συνέχεια ζωή και κότα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *