«Το διαμάντι του Νείλου είναι στον κώλο μου», λέει η Dasha.
«Το διαμάντι του Νείλου βρες το στα καπούλια μου» (video)
21/11/2023
Emmanuelle Seigner και Elizabeth Bourgine γυμνές.
Emmanuelle Seigner: γυμνή στην ταινία «Cours prive»
22/11/2023
«Το διαμάντι του Νείλου είναι στον κώλο μου», λέει η Dasha.
«Το διαμάντι του Νείλου βρες το στα καπούλια μου» (video)
21/11/2023
Emmanuelle Seigner και Elizabeth Bourgine γυμνές.
Emmanuelle Seigner: γυμνή στην ταινία «Cours prive»
22/11/2023

«Τα μεγάλα καβλιτζέκια είναι δώρα για γυναίκες» (video)

Η Adalind Gray σου λέει ποια είναι τα καλύτερα δώρα για γυναίκες.

Κολόνιες, εσώρουχα, ρούχα, παπούτσια; Σπας το κεφάλι σου να βρεις ποια είναι τα ωραιότερα δώρα για γυναίκες.
Ασε, μην το πολυψάχνεις. Ενα πιπίνι σου λέει ποιο είναι το ωραιότερο και το πιο πρακτικό δώρο. Το θέμα είναι αν είσαι τόσο ανοιχτόμυαλος και θαρραλέος για να της το κάνεις. Γιατί, όντως, χρειάζεται κότσια!
Τι λέει, λοιπόν η Adalind Gray; Πως οι γυναίκες θέλουν να χαίρονται το σεξ. Πως συνέχεια το καβλιτζέκι σκέφτονται. Επειδή, δε, το μέγεθος μετράει γι’ αυτές, ονειρεύονται να έχουν ένα μεγάλο καβλιτζέκι.
Οπως λέει η Αμερικανίδα, κανένας από τους γκόμενούς της δεν ήταν τόσο προικισμένος. Οπότε, αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ, για να τα απολαύσει. Διότι άντρας που δεν τον έχει μεγαλύτερο από το φυσιολογικό, τσόντες δεν γυρίζει.
Τι άλλο λέει η 21χρονη; Πως και τα περίεργα τα παιχνιδάκια είναι και αυτά, δώρα αξίας. Η ίδια πάντως, τρελαίνεται να της δένουν τα χέρια πίσω στην πλάτη με χειροπέδες, να την ρίχνουν στα τέσσερα και να την παίρνουν.

Οι γλώσσες είναι δώρα για γυναίκες

Επίσης η πρασινομάτα μας λέει πως έχασε την παρθενιά της στα δεκαέξι της χρόνια και πως όταν έκλεισε τα δεκαεννιά, έγινε στρίπερ. Δεν κράτησε παρά λίγες εβδομάδες, καθώς την κέρδισε το πορνό.
Εδώ τη βλέπουμε σε ένα σόλο σεξ, καθώς όπως λέει είναι πολύ ερεθισμένη και θέλει να ανακουφιστεί. Χαϊδεύεται με τα δάχτυλά της και μετά με το sex toy της, που το βεντουζώνει στην κλειτορίδα και στις φουσκωμένες ρώγες της.
Βογκάει, αναστενάζει βαριά από ηδονή και τελειώνει πέφτοντας στα τέσσερα για να θαυμάσουμε τον λαχταριστό κώλο της (το βίντεο είναι από το στούντιο KARUPS). Ονειρεύεται μια γλώσσα ανάμεσα στα πόδια της, αλλά και να παίρνει πίπα.
Επίσης λέει, πως ο άντρας πρέπει να φροντίζει για την πλήρη ικανοποίηση της γυναίκας. Να βρίσκει τρόπους να φτάνει πάντα στην κορύφωση. Γι’ αυτό λέει πως τα αρσενικά πρέπει να επισκέπτονται τα sex shop, ώστε να βρίσκουν τα ωραιότερα δώρα για γυναίκες.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *