Γκιζέλα Ντάλι η βασίλισσα του softcore
Γκιζέλα Ντάλι: ολόγυμνη στο «Κυνηγημένοι εραστές» (video)
29/12/2023
Wolfgirl: «Γύρνα με από πίσω και κάνε αυτό που ξέρεις».
«Ρίξε με στα τέσσερα και κάνε αυτό που ξέρεις» (video)
30/12/2023
Γκιζέλα Ντάλι η βασίλισσα του softcore
Γκιζέλα Ντάλι: ολόγυμνη στο «Κυνηγημένοι εραστές» (video)
29/12/2023
Wolfgirl: «Γύρνα με από πίσω και κάνε αυτό που ξέρεις».
«Ρίξε με στα τέσσερα και κάνε αυτό που ξέρεις» (video)
30/12/2023

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι καπουλέτοι! (video)

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι λάτρεις του κώλου.

Ισως είναι από τις πλέον δημοφιλείς αναζητήσεις στο ελληνικό ίντερνετ. Μιλάμε για την ερώτηση: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;
Δεν ξέρω ποιος γιορτάζει σήμερα (δεν τα πάω καλά με τα αγιοτικά), αλλά ξέρω κάποιους που γιορτάζουν κάθε μέρα. Δεν είναι άλλοι από τους… καπουλέτους. Εκείνους που βλέπουν έναν γυναικείο κώλο και τους χτυπάει η καύλα στο κεφάλι.
Ο κώλος, μαζί με τα κωλομάγουλα, τα κωλομέρια, τα καπούλια ρε παιδί μου και μαζί με την κωλοτρυπίδα, έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης στην Τέχνη ανά τους αιώνες. Στη ζωγραφική, στη γλυπτική, στην ποίηση.
Ας δούμε πως ξεκινάει το ποίημα που έγραψε για τον κώλο ο Σουρής: «Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλλον, με σχήματα διάφορα σε μέγεθος ποικίλον. Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι, κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι».
Αλλά και παροιμίες βρίσκουμε για τον κώλο, με έντονο σεξουαλικό υπονοούμενο. Πάμε να θυμηθούμε τρεις από αυτές. «Κώλος κουνάμενος… γιατρικό γυρεύει», «Κώλος κουνάμενος, πούτσος τρεμάμενος» και «Κώλος κουνιστός, μούναρος ανοιχτός».

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι λάτρεις του κώλου

Ομως δεν λείπουν από το λεξιλόγιό μας οι λέξεις που εμπεριέχουν τον κώλο, με τις οποίες χαρακτηρίζουμε τις γυναίκες. Την απαξιώνουμε λέγοντάς τη χαμηλοκώλα ή και χοντροκώλα. Την αποθεώνουμε όταν τη λέμε ψηλοκώλα.
Οπως επίσης με λέξεις σύνθετες χαρακτηρίζουμε και τη σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών. Εκείνη που δεν ψάχνεται, τη λέμε κρυόκωλη. Στην αντίθετη περίπτωση, λέμε ότι κωλοτρίβεται, ή πως τα θέλει ο κώλος της.
Αρκετά, όμως, με αυτά. Ας περάσουμε στο ψητό. Το οποίον είναι δώδεκα γυναίκες, που μας δείχνουν τον κώλο τους. Κάποιες από αυτές μας δείχνουν και τα βυζιά τους, τις ρώγες τους και το πράμα τους.
Αλλες γίνονται πιο πρόστυχες και χώνουν το sex toy τους στην τρυπούλα που έχουν ανάμεσα στα καπούλια. Για να μας δείξουν πόσο τους αρέσει να το κάνουν από την… πίσω πόρτα. Oλα τα βίντεο είναι από το Reddit.
Πάμε λοιπόν να γίνουμε όλοι καπουλέτοι, να γίνουμε κωλόπαιδα (με την καλή έννοια) και να γιορτάσουμε. Κι άσε τους άλλους να ψάχνουν: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *