Ασε τα σημεία των καιρών και πιάσε τη Sojie.
Ασε τα σημεία των καιρών και πιάσε τις βυζάρες (video)
23/12/2023
Christmas songs είναι τα πρόστυχα κάλαντα.
Christmas songs: Τα πρόστυχα κάλαντα για βρόμικα μυαλά (video)
24/12/2023
Ασε τα σημεία των καιρών και πιάσε τη Sojie.
Ασε τα σημεία των καιρών και πιάσε τις βυζάρες (video)
23/12/2023
Christmas songs είναι τα πρόστυχα κάλαντα.
Christmas songs: Τα πρόστυχα κάλαντα για βρόμικα μυαλά (video)
24/12/2023

Χριστουγεννιάτικα στολίδια ανάμεσα στα καπούλια (video)

Χριστουγεννιάτικα στολίδια στολίζουν τον κώλο τους.

Γιορταστική ατμόσφαιρα και ξεπαράδιασμα κανονικό για να αγοράσουμε τα αξεσουάρ των ημερών. Χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Ομως εγώ, θα σου έλεγα να αφήσεις τις μπάλες, τα αστέρια και τα σχετικά. Πάρε τα περσινά και φέτος στόλισε το θηλυκό που έχεις δίπλα σου για να κάνεις γαμάτες γιορτές. Αγόρασέ του ένα διαφορετικό στολίδι. Μια butt plug.
Δες τι λένε στο Reddit οι γυναίκες που τις γουστάρουν και μετά δες τα 12 τα θηλυκά, που μας δείχνουν τα στολίδια που έχουν στον κώλο τους. Κάποια δε από αυτά μας δείχνουν και τα βυζιά τους, ενώ άλλα κάνουν σόλο σεξ.
Να ξεκινήσουμε με τη LadyBombus: «Για πολλές γυναίκες το σεξ από την πίσω πόρτα, το anal, είναι ταμπού. Αλλά η σκέψη να έχουν ένα sex toy μέσα στον κώλο τους, τις εξιτάρει. Τις κάνει να νοιώθουν άτακτες».
Πάμε στη Squirrelmunk: «Αξίζει να χρησιμοποιείς μια butt plug όταν αυνανίζεσαι; Φυσικά και αξίζει. Νοιώθεις φανταστικά και ο οργασμός είναι πιο έντονος. Ολες οι γυναίκες πρέπει να το δοκιμάσουν».
Να δούμε τι λέει και η TyrKiyote: «Δεν σημαίνει πως είσαι τσούλα, επειδή σου αρέσει να έχεις μέσα σου μια butt plug. Προτείνω αυτές που έχουν μια ελαφριά κλίση. Απίστευτη εμπειρία».

Χριστουγεννιάτικα στολίδια πικάντικα

Αλλά τι λέει η pvtdbi: «Ο κώλος είναι φτιαγμένος για να παίρνει πράγματα μέσα του. Προτιμώ τα anal beds». Η KnownBadger3950, λέει: «Δεν τέλειωσα με τη butt plug, αλλά με βοήθησε να χαλαρώσω και να έχω έντονο οργασμό».
Ας ακούσουμε και την CuriousKillerCat: «Εγώ τη χρησιμοποίησα επειδή μου το ζήτησε ο φίλος μου. Την έχω μέσα μου, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά για κάποιες ώρες κάθε μέρα. Είναι απίστευτη η αίσθηση.
Να πάμε, όμως και στην _tightlittleknot: «Οι μεταλλικές σου αφήνουν καλύτερη αίσθηση από τις σιλικονάτες. Με καυλώνουν περισσότερο. Αλλά πριν τη βάλω μέσα μου τη ζεσταίνω για λίγο στα χέρια μου».
Μια διαφορετική εκδοχή δίνει η iambennyboi: «Πριν χρησιμοποιήσεις τη butt plug, δοκίμασε πρώτα με το δάχτυλό σου. Βάλε λιπαντικό και ξεκίνα να πηδάς τον κώλο σου. Αν σου αρέσει, τότε αγόρασε μία».
Την ίδια άποψη έχει και η Fauxgery: «Το να ξεκινήσεις με δάχτυλά σου είναι μια καλή ιδέα. Αρχισε με ένα δάχτυλο, μετά με δύο, μετά με τρία. Αν δεις ότι σε εξιτάρει το anal, τότε προχώρα στις butt plugs”.
Τι λες λοιπόν; Το αποφάσισες για φέτος; Θα αγοράσεις πιο πικάντικα Χριστουγεννιάτικα στολίδια;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *