Σκάσε ένα φιλί στον... θάμνο της Bryona Ashly.
Σου λέει, σκάσε ένα φιλί ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια μου (video)
05/10/2023
«Ελα να παίξουμε" σου ψιθυρίζει η EloraGalway».
«Ελα να παίξουμε παιχνιδάκια από την… πίσω πόρτα» (video)
06/10/2023
Σκάσε ένα φιλί στον... θάμνο της Bryona Ashly.
Σου λέει, σκάσε ένα φιλί ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια μου (video)
05/10/2023
«Ελα να παίξουμε" σου ψιθυρίζει η EloraGalway».
«Ελα να παίξουμε παιχνιδάκια από την… πίσω πόρτα» (video)
06/10/2023

Όμορφο βράδυ με μια φλογερή κορμάρα να σε περιμένει

Ομορφο βράδυ είναι μόνο όταν έχεις δίπλα σου μια Irina Lozovaya.

Και το βράδυ, το βραδάκι, είσαι σπίρτο που ανάβει φωτιά και με καίει σαν κλαδάκι. Ετοιμάσου για το πιο όμορφο βράδυ.
Καθόσον σαν κλαδάκι θα καίγεσαι ως το χάραμα μες στη νυχτιά, όταν έχεις στον καναπέ σου, στο κρεβάτι σου, μια τέτοια κορμάρα. Και θα τη γεμίζεις φιλιά και θα την πίνεις γουλιά- γουλιά.
Πα, πα, πα, ένα θηλυκό! Ποιος να το χαίρεται, ποιος να γλεντάει μαζί του… Καθόσον ζηλεύεις και λες, τι διάολο, εγώ στο πηγάδι κατούρησα; Αξίζει λοιπόν να φαντασιωθείς πως το βραδάκι θα γλεντήσεις μαζί της.
Κοίτα τώρα το κορμί. Λεπτοκαμωμένο και γυμνασμένο. Χτυπιέται στα όργανα για να μην παίρνει περίσσια σάρκα πάνω του. Και για να είναι ευκίνητο τα βραδάκια, στις ασκήσεις επί κλίνης.
Μπορεί να είναι λιπόσαρκο το θηλυκό, αλλά όχι παντού. Πήρε όση σάρκα χρειάστηκε στα σωστά σημεία. Και μπορεί να γυμνάζεται, αλλά δεν έχει κάνει μούσκουλα. Είναι η προσωποποίηση της θηλυκότητας.

Ομορφο βράδυ με μια εντυπωσιακή Ουκρανή

Οπως λέει και το τραγούδι σαν το κλαδάκι θα καίγεσαι μόλις ξεγυμνώσει τα στήθια της. Στέκονται όρθια και σφριγηλά στον κόρφο της Irina Lozovaya. Και με ρώγες φουσκωμένες, λες και είναι ερεθισμένες.
Αλλά και όταν γυρίζει μπρούμυτα, τη λαχταράς ακόμα περισσότερο. Απίθανη πλάτη. Ερεθιστική. Οσο για τα καπούλια της… Τι να πεις! Ενας πισινός αλαβάστρινος, που μοιάζει με καθρέφτη, ένας πισινός που θέλει φίλημα.
Ο… θάμνος της όμορφα τριμαρισμένος. Εχει αφήσει μια λεπτή γραμμή με μαύρες τριχούλες. Λαχταράς να της ανοίξεις τα πόδια. Αυτά τα εντυπωσιακά πόδια, με λίγες ραγάδες στα μπούτια, που είναι, όμως, ιδανικά για kinky παιχνίδια.
Η Ουκρανή είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο με τις εκφράσεις που παίρνει, δίνει τον απόλυτο αισθησιασμό στο σετ της φωτογράφισης. Συμβάλλει βέβαια και το ασπρόμαυρο που χρησιμοποίησε ο Vas Kosinov.
Τέσσερα χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ η Irina, η οποία πρέπει να είναι στη μέση της δεύτερης δεκαετίας της ζωής της. Ποζάρει για καλλιτέχνες που κάνουν γυμνό. Είναι να μην τη φαντασιώνεσαι όταν πέφτει το σκοτάδι, πως περνάς μαζί της το πιο όμορφο βράδυ;

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *