Η πίσω πόρτα της BritaMiracle είναι ανοιχτή.
Το θέλει από την πίσω πόρτα σε μια πολυθρόνα (video)
13/11/2023
Εχω ανάγκη να σε αγγίζω, σου λέει η DivaMelany.
«Εχω ανάγκη να σε αγγίζω και να παίζω το… δοξάρι σου» (video)
14/11/2023
Η πίσω πόρτα της BritaMiracle είναι ανοιχτή.
Το θέλει από την πίσω πόρτα σε μια πολυθρόνα (video)
13/11/2023
Εχω ανάγκη να σε αγγίζω, σου λέει η DivaMelany.
«Εχω ανάγκη να σε αγγίζω και να παίζω το… δοξάρι σου» (video)
14/11/2023

Η Anne Hathaway σε σκηνές σεξ στην ταινία «Havoc» (video)

Η Anne Hathaway με τα σφριγηλα στήθια.

Το 2005 κυκλοφόρησε η ταινία «Havoc» που σκηνοθέτησε η Barbara Kopple και πρωταγωνίστησε η Anne Hathaway.
Η υπόθεση της ταινίας είναι για τη ζωή των πλούσιων εφήβων από το Λος Αντζελες, οι οποίοι ακολουθώντας το lifestyle του hip hop, αποφασίζουν να μιμηθούν τον τρόπο ζωής των γκάνγκστερ.
Η Αμερικανίδα εμφανίζεται γυμνόστηθη σε δύο σκηνές σεξ. Στη μία, μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο, στο οποίο ξαπλώνει ανάσκελα τον παρτενέρ της, κατεβαίνει χαμηλά και τον ικανοποιεί με το στόμα.
Στην άλλη, είναι ξαπλωμένη στον καναπέ, βάζει το χέρι της μέσα από το παντελόνι και αρχίζει να κάνει σόλο σεξ. Ενώ ο παρτενέρ της την βιντεοσκοπεί με την κάμερα. Υστερα πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα και κάνουν σεξ.
Στις δύο αυτές σκηνές μπορούμε να θαυμάσουμε τα στήθια της ηθοποιού, γυμνά. Οπως βγάζει το σουτιέν, τα βλέπουμε να ξεχύνονται από τον κόρφο της, μεγάλα και σφριγηλά, ενώ πανέμορφες είναι και οι ρώγες της.

Η Anne Hathaway και το Οσκαρ

Η ηθοποιός, όταν κυκλοφόρησε η ταινία, ήταν είκοσι τριών χρονών. Ενώ λίγα χρόνια αργότερα, το 2012, κέρδισε το μοναδικό, μέχρι τώρα Οσκαρ στην καριέρα της, αυτό του Β' Γυναικείου Ρόλου για το μιούζικαλ «Οι Αθλιοι».
Η Anne ξεκίνησε να ασχολείται με το κλασσικό τραγούδι, ως υψίφωνος. Υστερα από κάποιες εμφανίσεις, της πρότειναν να κάνει κάστινγκ για την τηλεοπτική σειρά του Fox, Get Real. Εμφανίστηκε, λοιπόν, στη μικρή οθόνη σε ηλικία 16 ετών.
Μέχρι σήμερα έχει πάρει μέρος σε αρκετές σημαντικές ταινίες και οι οποίες σημείωσαν εισπρακτική επιτυχία. Οπως, «Το μυστικό του Brokeback Mountain», «Ο Διάβολος Φοράει Prada», «Ερωτευμένη Τζέιν».
Αλλες ταινίες είναι το «Valentine's Day» και το «Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων».Το 2008 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η Ρέιτσελ παντρεύεται», ρόλος για τον οποίο κέρδισε διάφορα βραβεία και μια υποψηφιότητα για όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου.
Το 2001 το περιοδικό «People» την κατέταξε ανάμεσα στις πιο σημαντικές πρωτοεμφανιζόμενες ηθοποιούς. Ενώ το 2006 τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πενήντα πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Να δούμε το κλιπ με την Anne Hathaway.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *