Ετοιμάσου για wet pussy games με τη Sasha P.
Ωρα για wet pussy games από ένα μουσκεμένο θηλυκό (video)
16/01/2024
AngelinaLogas: Είμαι εγώ γυναίκα φίνα, μια μηχανή του σεξ.
Είμαι εγώ γυναίκα φίνα και το θέλω από πόρτα σε πόρτα (video)
18/01/2024
Ετοιμάσου για wet pussy games με τη Sasha P.
Ωρα για wet pussy games από ένα μουσκεμένο θηλυκό (video)
16/01/2024
AngelinaLogas: Είμαι εγώ γυναίκα φίνα, μια μηχανή του σεξ.
Είμαι εγώ γυναίκα φίνα και το θέλω από πόρτα σε πόρτα (video)
18/01/2024

Σου λένε βροχερή καλημέρα με σόλο σεξ και squirt (video)

Εμεινα έκπληκτος με τη βροχερή καλημέρα από 12 θηλυκά.

Αυτό είναι το ζητούμενο. Για να σου φτιάχνει την ημέρα. Το υγρό ξύπνημα. Να σου λέει κάθε μέρα, μια βροχερή καλημέρα.
Αλλά τι σημαίνει βροχερή; Να σηκώνεται με όρεξη, να σου κωλοτρίβεται, να το κάνετε και στο τέλος να τη βλέπεις να κάνει squirt. Να πετάγονται τα υγρά από μέσα της. Δες τι λένε στο Reddit οι άντρες που γουστάρουν τις squirters.
Να δούμε τι λέει ο KinkyPreacherMan: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να γεμίζει το κορμί μου με τα υγρά της φίλης μου. Μερικές φορές τα παίρνω μέσα στο στόμα μου. Το λατρεύω όλο αυτό».
Ο Theirishman1981: «Μια γυναίκα με είχε καβαλήσει και με έχυσε. Ενοιωθα τα υγρά της να κυλάνε στα μπαλάκια μου. Ηταν φοβερό». Ο Imaginary-Silver-964: «Είναι ότι πιο καυτό μπορεί να κάνει μια γυναίκα».
Ο monogreenforthewin: «Δεν είμαι φανατικός, γιατί μετά έχει πολύ καθάρισμα». Ο ObjectiveDizzy5266: «Δεν τρελαίνομαι, αλλά το ευχαριστιέμαι, γιατί όταν συμβαίνει, σημαίνει ότι κάτι έκανα καλά».

Εμεινα έκπληκτος με τη βροχερή καλημέρα

Ο Goopyteacher: «Μου συνέβη με μια πρώην μου. Εμεινα έκπληκτος. Αμέσως εκείνη μου είπε, hey good job». Ο L2theFace: «Μου συνέβη με μια πρώην και ένοιωσα μεγάλη καύλα. Δεν μου έχει τύχει ξανά».
Ο notyourregularninja: «Με τρελαίνει να βλέπω την έκφρασή της όταν χύνει». Ο Hanniba1KIN8: «Είναι γαμάτο. Με καυλώνει η σκέψη ότι μπορώ να κάνω μια γυναίκα να βγάζει τόσα υγρά από μέσα της».
Ο Always_Has_A_Boner: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικές γυναίκες όταν χύνουν ντρέπονται». Ο Hanginon: «Τι λες τώρα; Είναι αυτό που λέμε, The Wetter, The Better. Δως τα όλα κούκλα μου».
Ο ICEFARMER: «Αρκεί να μην μου λερώσει τις κουρτίνες, να μην μπει στην πρίζα και να μην μπει μέσα στα μάτια μου. Αλλά είναι πολύ μεγάλη καύλα, όταν χύνει. Θέλω να την βγάλω βίντεο».
Ο Powerful-Employer-20: «Πάντα με καύλωναν αυτές οι γυναίκες. Μέχρι που γνώρισα μία που έχυνε σαν συντριβάνι. Είναι εκπληκτικό, αλλά επειδή μουσκεύει όλο τον τόπο, με κουράζει το καθάρισμα».
Πάμε να δούμε 12 θηλυκά με τα βυζάκια τους, που κάνουν σόλο σεξ, μουσκεύουν τον τόπο και μας λένε τη δική τους βροχερά καλημέρα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *