Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνόστηθη στην ταινία A Lonely Woman.
Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνή στην ταινία A Lonely Woman (video)
01/10/2023
Safe sex από 10 θηλυκά.
10 θηλυκά κάνουν σόλο σεξ γιατί γουστάρουν το safe sex (video)
03/10/2023
Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνόστηθη στην ταινία A Lonely Woman.
Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνή στην ταινία A Lonely Woman (video)
01/10/2023
Safe sex από 10 θηλυκά.
10 θηλυκά κάνουν σόλο σεξ γιατί γουστάρουν το safe sex (video)
03/10/2023

Το πρωινό ξύπνημα δίπλα σε ένα λάγνο θηλυκό

Το πρωινό ξύπνημα πρέπει να γίνεται δίπλα σε μια Miluniel.

Ενα είναι το μυστικό για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με κέφι και να σου πάνε όλα καλά. Ποιο; Μα, το ξύπνημα. Το πρωινό.
Φαντάσου το ξύπνημα να είναι βαρύ, μουντό, μαχμουρλίδικο, σιχτιριασμένο… Να βγαίνεις έξω και να σου φταίνε όλα. Να μην φχαριστιέσαι ούτε τον καφέ που θα πιεις. Να είσαι μουτρουλάς και τζαναμπέτης.
Τώρα φαντάσου το ανάποδο. Ενα αισθησιακό, λάγνο, ερωτικό, παθιασμένο, ηδονικό ξύπνημα. Που θα σε κάνει να είσαι όλη την ημέρα με το χαμόγελο στα χείλη. Χαρά και εργασία και τρελή επιτυχία.
Τώρα πως θα το πετύχεις το δεύτερο; Εξαρτάται που λες εξαρτάται. Από το ποια θα είναι η πρώτη εικόνα που θα αντικρίσεις όταν θα φύγει η τσίμπλα από το μάτι. Να δεις δίπλα σε ποιον (ή μάλλον σε ποια) κοιμήθηκες.
Κι’ άμα δεις πως πέρασες το βράδυ δίπλα σε ένα κορμί σαν τη Miluniel… Ευφραίνεται η καρδία σου. Αγαπάς όλον τον κόσμο. Βγαίνεις έξω και πετάς. Η πιο μεγάλη αναποδιά σου φαίνεται αστείο.

Το πρωινό το υγιεινό είναι μια Miluniel

Εκεί που λες είναι το μυστικό. Μια Miluniel. Το μοντέλο που κάνει καριέρα ποζάροντας για καλλιτέχνες φωτογράφους που απαθανατίζουν και αναδεικνύουν το γυμνό κορμί. Η Γερμανίδα είναι και η ίδια φωτογράφος.
Λάγνο και γεμάτο αισθησιασμό είναι το θηλυκό. Βλέπεις το βλέμμα του, το μισάνοιχτο στόμα του και θες να το πάρεις στην αγκαλιά σου και να μην το αφήσεις να σου φύγει ποτέ. Θέλεις να κολλήσει πάνω σου.
Είναι λεπτοκαμωμένο και λιπόσαρκο. Χωρίς ίχνος περιττής σάρκας πάνω του. Σχεδόν ούτε πόντο δεν προεξέχει η κοιλίτσα του. Κι’ όταν ξαπλώνει και τεντώνεται μπορείς να μετρήσεις και να χαϊδέψεις τα παΐδια στα πλευρά του. Εχει και αυτό τη νοστιμιά του.
Τα στρογγυλά του στήθια θα τα ευχαριστηθείς, καθώς είναι αξιοχούφτωτα. Και έχουν δυο ρώγες που είναι σκληρές. Οπως επίσης θα ευχαριστηθείς και τον πισινό του. Που είναι μικρός, αλλά πεταχτός και με σφιχτή σάρκα.
Αυτό θέλεις λοιπόν για ένα ευχάριστο ξύπνημα. Μια Miluniel για το πρωινό.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *