Η Heidi Klum γυμνόστηθη στην παραλία.
Heidi Klum: Με τα στήθια έξω στην παραλία
15/08/2023
Το μπαλκόνι με θέα της Stefania Beatty.
Μπαλκόνι με θέα δυο θεϊκά στήθια (video)
17/08/2023
Η Heidi Klum γυμνόστηθη στην παραλία.
Heidi Klum: Με τα στήθια έξω στην παραλία
15/08/2023
Το μπαλκόνι με θέα της Stefania Beatty.
Μπαλκόνι με θέα δυο θεϊκά στήθια (video)
17/08/2023

«Κλείσε τα μάτια σου και όρμα πάνω μου» (video)

Marie Lampo: Κλείσε τα μάτια και όρμα μου.

Ενα ξανθό που κυλιέται στους καναπέδες, στα κρεβάτια, στα πατώματα. Και με παθιάρικη φωνή σου λέει: Κλείσε τα μάτια και…
Αυτό το «και…» είναι που σε τρώει σαν το σαράκι. Καθόσον βλέποντας μια τέτοια γυναικάρα, τι θα θες να σου πει; «Ορμα πάνω μου» θέλεις να σου πει και να σου προσφέρει το γυμνό κορμί της.
Και τι κορμί, δηλαδή! Με τα ούλα του. Πρώτα απ’ όλα, δεν είναι χαμηλοκώλα. Ξεκινάνε από τη μέση της δυο ποδάρες, χυτές. Χάρμα οφθαλμών. Με μπουτάκια, μεστωμένα με «καυτή», σφιχτή σάρκα.
Εχει καμπύλες, όχι ζουμερές. Αλλά λεπτές. Εκείνο που λαχταράς πάνω στο κορμί του είναι τα μεγάλα βυζιά της, που εξέχουν από τον κόρφο του. Λαχταριστές βυζάρες, με δυο μεγάλες, στρογγυλές, ροζ ρώγες.
Αλλά και όταν σου γυρίζει την πλάτη, δεν μπορείς να σταματήσεις, να μην τη χαλβαδιάζεις. Βλέπεις τα δυο στρογγυλά και σφιχτά καπούλια του και παθαίνεις. Γεμίζει το μυαλό σου φαντασιώσεις.

«Κλείσε τα μάτια σου και όρμα μέσα μου»

Πρόκειται για τη Marie Lampo, την πρασινομάτα. Είναι μια πολύ όμορφη Τσέχα, μέσα από την Πράγα. Σήμερα είναι 34 χρονών και πλέον έχει σταματήσει να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις.
Διότι μόνο γυμνά έκανε για ανδρικά περιοδικά (DDF NETWORK). Με το πορνό δεν ασχολήθηκε καθόλου, αν και πέφταν στα πόδια της για να γυρίσει κάποιες σκηνές. Θέλαν να δει ο κόσμος να βγάζει όλη τη φλόγα που κρύβει μέσα της.
Σταμάτησε μόλις στα 26 της χρόνια. Μάλλον συνάντησε τον τζε που θα της τα ‘δωσε όλα και θα γούσταρε να γδύνεται μόνο για πάρτη του. Εξι χρόνια μόνο έμεινε στον χώρο των γυμνών μοντέλων.
Οπως είχε πει σε μια συνέντευξή της, εκείνο που την εξιτάρει περισσότερο είναι να ανοίγει τα πόδια της και να λαχταράνε όλοι τη σχισμούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια της. Τα δυο λεπτά χειλάκια που κρέμονται από αυτήν.
Και ποιος δεν λαχταράει αυτόν τον ξυρισμένο… θάμνο. Και θέλεις να την ακούς να σου λέει: Κλείσε τα μάτια σου και όρμα μέσα μου.,/p>

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *