Marie Lampo: Κλείσε τα μάτια και όρμα μου.
«Κλείσε τα μάτια σου και όρμα πάνω μου» (video)
16/08/2023
Πάρε κόσμε γυμνά τα βυζιά της Demi Rose.
«Πάρε κόσμε γυμνές τις βυζάρες μου»
18/08/2023
Marie Lampo: Κλείσε τα μάτια και όρμα μου.
«Κλείσε τα μάτια σου και όρμα πάνω μου» (video)
16/08/2023
Πάρε κόσμε γυμνά τα βυζιά της Demi Rose.
«Πάρε κόσμε γυμνές τις βυζάρες μου»
18/08/2023

Μπαλκόνι με θέα δυο θεϊκά στήθια (video)

Το μπαλκόνι με θέα της Stefania Beatty.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν της γυναικάρας με τα μαύρα εσώρουχα; Το ότι στέκει στο 1.80 και διαθέτει μπαλκόνι με θέα.
Λίγο ψηλή δεν μας πέφτει; Αλλά στον άντρα τι χρειάζεται το ύψος; Δεν λέω, καλό είναι να το έχει. Αλλά που να το ‘βρεις τώρα… Οσοι πήρανε, πήρανε. Μετά έκλεισε το μαγαζί, δεν προλάβαμε. Δεν πειράζει, του χρόνου εμείς πάλι.
Αλλα πράγματα χρειάζεται ο άντρας. Κυρίως να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι… μάστορας. Αρχιτεχνίτης. Να γνωρίζει πώς να ρίξει μια γυναίκα στην αγκαλιά του και να ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν τη ρίξει στο κρεβάτι.
Ετσι μη σας φαίνεται περίεργο, ότι όλοι μπορούμε να έχουμε δίπλα μας, μια ψηλή ξανθιά. Με καστανές ματάρες. Αμυγδαλωτές, που σε κοιτάζουν με λαγνεία και σε κάνουν να λιώνεις από το πάθος.
Stefania Beatty το λένε το κορμί. Είναι μια Ρωσιδούλα, που έχει γεννηθεί την πρώτη μέρα της νέας χιλιετίας. Ε! Πρωτοχρονιά ήταν, κέφια είχαν οι Μοίρες και την προίκισαν με όλα τα προσόντα που πρέπει να έχει μια έμορφη γυναίκα.

Μπαλκόνι με θέα και πόδια ορθάνοιχτα

Πάμε σ’ αυτό που λέγαμε. Στο μπαλκόνι με θέα. Κι’ όπως κατάλαβες, εσύ βλέπεις τη θέα στον κόρφο της. Βλέπεις να ξεχειλίζουν μέσα από το σουτιέν της, «καυτή» σάρκα, που ζητάει να απελευθερωθεί.
Κι’ όταν απελευθερώνεται, ξεχύνονται μπροστά σου δυο βυζάρες μεγάλες, στρογγυλές. Λαχταριστές, με δυο σκληρές, κατακόκκινες ρωγίτσες, έτοιμες για φάγωμα. Απίθανα βυζιά, τα οποία είναι εντελώς φυσικά.
Στο κορμί της, μετράς τα παΐδια της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι κοκκαλιάρα. Απλώς έχει πάρει την περιττή σάρκα στα σωστά σημεία. Γι’ αυτό όταν γυρνάει από πίσω, λιγώνεσαι από τα στρογγυλά, ευμεγέθη, σφιχτά καπούλια της.
Οσο για τα πόδια της… Ψηλοκώλα με χυτά πόδια, είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Μακριά πόδια με όμορφα μπούτια, γεμάτα σφιχτά ψαχνά. Που όταν τα ανοίγει αποκαλύπτεται ένας ροζ… θάμνος, με δυο γλυκά χειλάκια και μια ροζ τρυπούλα.
Τι άλλο μένει να πούμε; Τίποτα. Μόνο να τη δούμε και να τη χαλβαδιάσουμε (MET ART) ολόκληρη και ειδικά το μπαλκόνι με θέα, που μας αναστατώνει.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *