Μαρία Κορινθίου μια ολόγυμνη θεά.
Μαρία Κορινθίου: Μια ολόγυμνη θεά στο Playboy (2006)
12/10/2023
«Πες μου τι ζητάς να σου δείξω;» σου λέει η Demi Rose Mawby.
«Πες μου τι ζητάς; Τα γυμνά βυζιά μου; Πάρτα»
13/10/2023
Μαρία Κορινθίου μια ολόγυμνη θεά.
Μαρία Κορινθίου: Μια ολόγυμνη θεά στο Playboy (2006)
12/10/2023
«Πες μου τι ζητάς να σου δείξω;» σου λέει η Demi Rose Mawby.
«Πες μου τι ζητάς; Τα γυμνά βυζιά μου; Πάρτα»
13/10/2023

Είναι όνειρο απατηλό να τη ρίξεις στα τέσσερα; (video)

Δεν είναι όνειρο απατηλό να ρίξεις ένα κουκλί σαν τη Sata Jones.

Βλέπεις ένα κουκλί και λες, σιγά μην μου κάτσει. Κι’ όμως. Πρέπει να προσπαθήσεις, καθόσον μπορεί και να μην είναι όνειρο απατηλό.
Διότι της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος. Και όπως έλεγε ο Χατζηχρήστος στο «Της κακομοίρας»: Στον άντρα το παν κύριε Σωτήρη μου, είναι να είναι ευγενικός, να είναι αρμονικός, να έχει μία υπεροψία, μία υστεροβλεψία, μία καχυποψία, κι’ όλα τα ψία.
Εγώ λέω πως πρέπει να είναι μάγκας. Κι’ ας μην είναι ωραίος. Αρκεί να είναι μάστορας. Αρχιτεχνίτης. Να ξέρει πως θα μιλήσει στο κουκλί. Να μην λέει μαλακίες. Καθόσον στο μπλα – μπλα είναι όλη η δουλειά. Στο σπρεχάρισμα.
Το ‘χεις; Κυκλοφορείς τις καλύτερες γκόμενες και τους ξεραίνεις όλους. Δεν το ‘χεις; Μένεις μπακούρι. Και πότε – πότε κυκλοφορείς κανά θηλυκό από την τρίτη σειρά εφεδρείας. Οτι ξώμεινε. Οτι αφήσαν οι άλλοι.
Να! Πάρε τη Sata Jones (από τα στούντιο KARUPS). Κουκλί, ξανθό, γλυκό, ψηλό (1.76) με τα όλα του. Είναι μία πουτινίτσα, καθώς κατάγεται από τη χώρα του τσάρου. Που όπως έχουμε πει είναι ένα απέραντο μουνολίβαδο.

Τίποτα δεν μπορεί να είναι όνειρο απατηλό

Λυγερόκορμη η ρωσιδούλα. Και εντυπωσιακή. Αδύνατο κορμί, που όμως, δεν του μετράς τα παΐδια. Και που όλη τη σάρκα που λείπει από το κορμί της, την πήρε στον κόρφο της. Εκεί που… φύτρωσαν τα λαχταριστά βυζιά της. Τα μεγάλα. Τα φυσικά.
Αλλά και τα καπούλια της είναι χάρμα ιδέσθαι. Δεν είναι μεγάλα, δεν είναι παραγεμισμένα. Εχουν όση σάρκα χρειάζεται για να είναι στρογγυλά. Και ο πισινός της σε προδιαθέτει να τον χουφτώσεις.
Τα μπουτάκια του είναι λεπτά και έχουν απαλό δέρμα. Εκεί κάτω από τον… θάμνο της σχηματίζουν γέφυρα. Και έτσι, φαίνονται τα δυο λεπτά, αλλά μεγάλα, χείλια που έχει ανάμεσά τους. Και η τρυπούλα της.
Της αρέσουν πολύ οι μπανάνες. Και οι… μπανάνες. Ολες. Αρκεί να είναι άγουρες και σκληρές. Εχει άλλα γούστα. Δεν κωλώνεις λοιπόν ποτέ, διότι δεν ξέρεις τι ζητάει ένα κουκλί. Και το να το ρίξεις, μπορεί και να μην είναι όνειρο απατηλό.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *