Δεν είναι όνειρο απατηλό να ρίξεις ένα κουκλί σαν τη Sata Jones.
Είναι όνειρο απατηλό να τη ρίξεις στα τέσσερα; (video)
13/10/2023
Νέλλη Παππά: Γυμνόστηθη στην ταινία "Η Ελληνίδα και ο έρωτας"
Η Νέλλη Παππά γυμνή στο «Η Ελληνίδα και ο έρωτας» (video)
14/10/2023
Δεν είναι όνειρο απατηλό να ρίξεις ένα κουκλί σαν τη Sata Jones.
Είναι όνειρο απατηλό να τη ρίξεις στα τέσσερα; (video)
13/10/2023
Νέλλη Παππά: Γυμνόστηθη στην ταινία "Η Ελληνίδα και ο έρωτας"
Η Νέλλη Παππά γυμνή στο «Η Ελληνίδα και ο έρωτας» (video)
14/10/2023

«Πες μου τι ζητάς; Τα γυμνά βυζιά μου; Πάρτα»

«Πες μου τι ζητάς να σου δείξω;» σου λέει η Demi Rose Mawby.

Δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν. Δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους fan της. Γι’ αυτό πάντα τους ρωτάει: «Πες μου τι ζητάς;».
Ετσι πρέπει να φέρεσαι στους πελάτες. Οι οποίοι έχουν πάντα δίκιο. Αρκεί οι απαιτήσεις τους να είναι λογικές. Διότι ακόμα και να μην σου δίνουν τις λιρίτσες τους, που ξέρεις; Κάποια στιγμή μπορεί να τους κάνεις συνδρομητές.
Η Demi Rose Mawby το ξέρει αυτό. ‘ Η μάλλον το σκέφτηκε τελευταία, καθώς πριν από λίγο καιρό έβγαλε στη φόρα τα μεγάλα της βυζιά. Και τώρα ξαναχτύπησε. Και άφησε να διαρρεύσουν φωτογραφίες με τις ρώγες έξω.
Φοράει ένα top που είναι φτιαγμένο από κρίκους και έτσι φαίνονται φόρα παρτίδα οι βυζάρες της. Και βέβαια και οι ρώγες της. Διότι αυτό της ζητάει ο κόσμος. Να βλέπει τις ρώγες της.
Από κάτω φοράει το στρινγκάκι της. Μικροσκοπικό, αλλά κρύβει τον… θάμνο της. Εντελώς. Αλλωστε, ποτέ δεν μας τον έχει δείξει. Δεν ξέρω τι κάνει στο Onlyfans. Αν μπορείς να τον δεις σε φωτογραφίες ή βίντεο, αν είσαι συνδρομητής.

«Πες μου τι ζητάς να σου δείξω;»

Μα εκεί είναι το μυστικό για την Αγγλίδα. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τα… τυράκια, ώστε να το δαγκώσουν όσοι τη γουστάρουν. Και να πάρουν την απόφαση να δώσουν τα ευρούλια τους, για να έχουν πρόσβαση σε όλο το υλικό.
Το σετ, που έχει γίνει στη βεράντα κάποιας βίλας, δεν θα μπορούσε να κλείσει, χωρίς να μας γυρίσει την πλάτη. Για να δούμε για άλλη μια φορά τα μεγάλα, στρογγυλά καπούλια της. Εχει αχτύπητο, λαχταριστό κώλο.
Το μοντέλο, που την άνοιξη μπήκε στα 28 του χρόνια, δεν έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο της μόδας ή της διαφήμισης. Κάποιες δουλίτσες κάνει με μικρά γραφεία, για εταιρείες που χρειάζονται κορμιά με πλούσιες καμπύλες.
Ομως στο Onlyfans τα σπάει. Μέχρι τώρα έχει 870.500 συνδρομητές. Δεν είναι και λίγοι, αν και δεν ξέρω πόσο χρεώνει τη συνδρομή. Αν σου περισσεύουν δώσε κάτι και να είσαι προετοιμασμένος τι θα απαντήσεις, αν σε ρωτήσει, «Πες μου τι ζητάς να σου δείξω;».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *