Μυστικέ μου έρωτα λέει η Κατερίνα Στανίση.
Μυστικέ μου έρωτα «τραγουδάει» γυμνή η Κατερίνα Στανίση
12/11/2023
Η πίσω πόρτα της BritaMiracle είναι ανοιχτή.
Το θέλει από την πίσω πόρτα σε μια πολυθρόνα (video)
13/11/2023
Μυστικέ μου έρωτα λέει η Κατερίνα Στανίση.
Μυστικέ μου έρωτα «τραγουδάει» γυμνή η Κατερίνα Στανίση
12/11/2023
Η πίσω πόρτα της BritaMiracle είναι ανοιχτή.
Το θέλει από την πίσω πόρτα σε μια πολυθρόνα (video)
13/11/2023

Αξίζει να φας όλο το food pass για τις καμπύλες του (video)

Η DaliKamer θα σου φάει όλο το food pass.

Είπαν πως θα το δώσουν, αλλά που. Πάει το έφαγε η μαρμάγκα κι’ αυτό το επίδομα (ψίχουλα θα ήταν), το food pass.
Θα μου πεις και να το ‘παιρνες, τι θα το ‘κανες; Ε, πως… Κοίτα, ένα πιάτο φαΐ από κάπου θα το φας. Στη μάνα σου, σε καμιά γειτόνισσα, σε καμιά θειά, δεν θα ψοφήσεις από την πείνα. Αλλού θα το αξιοποιούσες.
Για να χορτάσεις τη σεξουαλική σου πείνα. Θα μου πεις θα φτάνανε τα μπικικίνια; Εξαρτάται. Αμα θες να κάνεις μπανιστήρι και να μιλήσεις βρόμικα με ένα «καυτό» γκομενάκι, βέβαια φτάνουνε.
Φτάνουνε ακόμη, για να το δεις να κάνει σόλο σεξ μόνο για πάρτη σου. Φτάνουνε επίσης και για να του πεις πως, θα σου κάνω… και θα σου δείξω… Φτάνουνε ακόμη και για να το ακούσεις να σου λέει τι θα σου κάνει και αυτό.
Ενα τέτοιο φλογερό γκομενάκι είναι και η DaliKamer (θα τη βρεις ΕΔΩ). Το webcam girl που ξεγυμνώνει το ζουμερό κορμί της για να βλέπουν τα αρσενικά τις καμπύλες της και να τους τρέχουνε τα σάλια από το στόμα.

Η κοκκινομάλλα θα σου φάει όλο το food pass

Εκεί λοιπόν θα το φας (ή μάλλον θα στο φάει) όλο το επίδομα. Στην κοκκινομάλλα, με τα λαχταριστά μεγάλα βυζιά. Που την βλέπεις να τα φέρνει κοντά στο στόμα της και να ρουφάει τις ρώγες της.
Θα της το δώσεις για να σε τρελάνει με τον στρογγυλό της κώλο. Αλλά και να σου πει τις φαντασιώσεις που έχει για τα καπούλια της και την τρυπούλα που βρίσκεται ανάμεσά τους. Πρόστυχα πράγματα σκέφτεται.
Θα σου πει πως το καλύτερό της είναι να έχει συνέχεια γεμάτο το πράμα του. Είτε με το δικό σου, είτε με sex toys. Πως ταυτόχρονα θέλει χάιδεμα στην κλειτορίδα, για να πεταχτούν από μέσα του τα υγρά του.
Ετσι αξίζει να σπαταλήσεις το επίδομα. Με ένα γκομενάκι που θέλει έναν καλό μάστορα για να του… μερεμετίσει το κορμί. Και να του φάει το food pass!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *