Η Diane Kruger γυμνή σε σκηνές σεξ.
Η Diane Kruger σε σκηνές σεξ στο «Tout Nous Separe» (video)
04/11/2023
Μια νυχτα στον παράδεισο με τη Dana Harem.
Μια νύχτα στον παράδεισο με το βυζαρούδικο ουρί (video)
05/11/2023
Η Diane Kruger γυμνή σε σκηνές σεξ.
Η Diane Kruger σε σκηνές σεξ στο «Tout Nous Separe» (video)
04/11/2023
Μια νυχτα στον παράδεισο με τη Dana Harem.
Μια νύχτα στον παράδεισο με το βυζαρούδικο ουρί (video)
05/11/2023

Κορμί με καμπύλες σαν αφράτο κέικ (video)

Παχουλούτσικο σαν αφράτο κέικ είναι η Larissa Linn.

Εδώ, στο Bodies, το έχουμε ξεκαθαρίσει πως γουστάρουμε τις γυναίκες που έχουν κορμί προικισμένο, που είναι σαν αφράτο κέικ.
Τις γυναίκες εκείνες που έχουν αποδεχθεί πως είναι φτιαγμένες για να έχουν παραπάνω κιλάκια. Αυτές που έχουν τσακωθεί με τις δίαιτες και γουστάρουν να βλέπουν τις καμπύλες τους γεμάτες με μαλακή σάρκα.
Τις γυναίκες που ξέρουν πως τα αρσενικά τρελαίνονται για τα πιασίματά τους. Πεθαίνουν να νιώθουν τη χούφτα τους να γεμίζει με ζουμερά ψαχνά. Γουστάρουν να βλέπουν γυναίκες γεμάτες αυτό πεποίθηση να γίνονται προκλητικές και να είναι μέσα σε όλα.
Αν ρίξουμε μια ματιά στις συζητήσεις στο Reddit, θα βρούμε πολλές θετικές απόψεις για τα παχουλά κορμιά. Λέει ο BelatedGamer: «Δεν με νοιάζει αν το κορμί είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Μερικές παχουλές γυναίκες είναι σκέτη γλύκα».
Ο Nojtek στέκεται στα προσόντα: «Σοβαρά, τώρα. Με τρελαίνει ο κώλος τους». Τι σκέφτεται ο corriganphoenix: «Δεν με ξενερώνουν οι γυναίκες που έχουν παχουλό ή ακόμα και χοντρό κορμί. Δεν μπορώ τις κοκκαλιάρες».

Παχουλούτσικο σαν αφράτο κέικ

Ενας ανώνυμος σχολιάζει πως: «Δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να έχουν ωραίο πρόσωπο και μεγάλα βυζιά». Ενας ακόμα ανώνυμος παραδέχεται ότι είναι το βίτσιο του. «Εχω φετίχ με τις χοντρές γυναίκες».
Πάρε τώρα αυτή τη γυναίκα, τη Larissa Linn. Ξανθιά με κορμί, γεμάτο παχουλές, στρουμπουλές καμπύλες που καίνε. Φροντίζει να μην χάνει ούτε γραμμάριο από την «καυτή» σάρκα της, καθώς, τα κιλά της είναι όλη της η γοητεία.
Σήμερα στα είκοσι εννιά της χρόνια, εξακολουθεί να ξεγυμνώνεται (εδώ στο SCORELAND) και να δείχνει στη globoσφαιρα τα πάχη της, τα κάλλη της. Τις μεγάλες βυζάρες που κρέμονται (από το βάρος) στον κόρφο της και είναι φυσικά.
Τις απίθανες, αφράτες μπουτάρες, τις μπρατσάρες, τα ψωμάκια, τα μαλακά ψαχνά στο στομάχι και στην κοιλιά της. Τον φαρδύ, ζουμερό της κώλο, που… διψάει να σε φυλακίσει μέσα του.
Τις φουσκωμένες χειλάρες που έχει ανάμεσα στα πόδια. Τέτοιο κορμί σαν την Ουκρανή θέλουμε να το μασουλήσουμε όπως ένα αφράτο κέικ.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *