Στον ουρανό είναι ένα αστέρι η Flora.
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι με φουντωτό θάμνο
10/11/2023
Η DaliKamer θα σου φάει όλο το food pass.
Αξίζει να φας όλο το food pass για τις καμπύλες του (video)
12/11/2023
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι η Flora.
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι με φουντωτό θάμνο
10/11/2023
Η DaliKamer θα σου φάει όλο το food pass.
Αξίζει να φας όλο το food pass για τις καμπύλες του (video)
12/11/2023

Μυστικέ μου έρωτα «τραγουδάει» γυμνή η Κατερίνα Στανίση

Μυστικέ μου έρωτα λέει η Κατερίνα Στανίση.

Το 1982 έκανε το μεγάλο μπαμ, όταν ο Τάκης Μουσαφίρης της έγραψε ένα μεγάλο σουξέ. Το τραγούδι: Μυστικέ μου έρωτα.
Μιλάμε για τη μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση. Η οποία, μετά την επιτυχία που γνώρισε τότε, έγραψε ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Εχει αποθεωθεί από δύο μορφές του τραγουδιού, τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Σταμάτη Κραουνάκη.
Δέκα χρόνια μετά η Κατερίνα δέχτηκε την πρόταση και αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή για το κοινό της. Οι φωτογραφίες φιλοξενήθηκαν στο Playboy, στο τεύχος του Ιανουαρίου του 1992. Τότε η τραγουδίστρια ήταν τριάντα πέντε χρονών.
Ο τίτλος της φωτογράφισης και της συνέντευξης ήταν «Οπως λέμε έρωτας». Πόζαρε σε αισθησιακές στάσεις, είτε ολόγυμνη, είτε φορώντας ένα σέξι κορμάκι, είτε το κυλοτάκι της. Το μόνο που αποκάλυψε ήταν τα μεγάλα στήθια της και οι ρώγες της.
Μιλώντας για τον έρωτα και για το τραγούδι της, στο οποίο είχε τη φράση μοντέρνος έρωτας είπε: «Για μένα ο έρωτας είναι ιερός. Οταν κάνω έρωτα εγώ δίνω την ψυχή μου, αλλιώς δεν το κάνω καθόλου. Για τον μοντέρνο έρωτα πρέπει να βαδίζουμε με την εποχή».

Μυστικέ μου έρωτα περίεργε

Συμπλήρωνε δε ότι, «Ο έρωτας όπως και να γίνεται είναι απόλυτα φυσιολογικός. Είτε είναι προκλητικός, είτε είναι επιθετικός, είτε είναι περίεργος. Εγώ δέχομαι πως υπάρχουν τρόποι… παράξενοι και τρόποι στρωτοί…
Ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα που αγαπιούνται, επιτρέπονται όλα». Μιλώντας για τον εαυτό της είπε: «Είμαι χίλια τοις εκατό θηλυκό. Η θηλυκότητα δεν αποδεικνύεται μόνο στο κρεβάτι. Μια γυναίκα είναι θηλυκό όταν γίνεται μάνα, σύζυγος ερωμένη».
Για το αν της αρέσουν οι ολέθριες σχέσεις, ή οι ήρεμες είπε: «Είμαι υπέρ του κεραυνοβόλου έρωτα. Είμαι παθιασμένη. Παθιάζομαι πολύ. Εχω ζήσει πολύ μόνη και όταν ερωτεύομαι γαντζώνομαι. Το αποτέλεσμα είναι να καταλήγω μόνη».
Γιατί, ρωτήθηκε: «Γιατί στους δεσμούς με παντρεμένους την πληρώνει η ερωμένη, η γκόμενα. Στη ζωή μου υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που είχα την ατυχία να είμαι εγώ αυτή και πόνεσα πολύ».
Να δούμε τα κάλλη της Κατερίνας, βάζοντας ως μουσικό χαλί το Μυστικέ μου έρωτα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *