Τα λουκάνικα φραγκφούρτης είναι τα αγαπημένα της GraceMonroe.
Γουστάρει τα λουκάνικα φραγκφούρτης και τις πίτσες (video)
30/10/2023
Το σώμα που ζητάς ανήκει στην Kate Dyakonova.
Το σώμα που ζητάς σαν ζητιάνος είναι εδώ ολόγυμνο
30/10/2023
Τα λουκάνικα φραγκφούρτης είναι τα αγαπημένα της GraceMonroe.
Γουστάρει τα λουκάνικα φραγκφούρτης και τις πίτσες (video)
30/10/2023
Το σώμα που ζητάς ανήκει στην Kate Dyakonova.
Το σώμα που ζητάς σαν ζητιάνος είναι εδώ ολόγυμνο
30/10/2023

Μια ζωή την έχουμε και θα τη γλεντήσουμε με πιασίματα (video)

Μια ζωή την έχουμε και θα γλεντήσουμε τις καμπύλες της Mesmer Rose.

Οσο δεν έρχεται ο καπετάν Μιχάλης, όσο πατάμε πάνω σε τούτη τη γη έχουμε υποχρέωση να γλεντάμε. Γιατί; Μια ζωή την έχουμε.
Και πως θα τη γλεντήσουμε; Με ταξίδια, με μπουζούκια, με αστακουδάκια, με θηλυκά; Λοιπόν, τα τρία πρώτα θέλουν λεφτά. Και σε αυτά δεν κάνουμε κουμάντο εμείς. Κάνουν οι άλλοι. Οπότε τι μένει; Τα θηλυκά. Ε, ρε γλέντια!
Αλλωστε το λέει και το τραγουδάκι: Εγώ δεν θέλω χρήματα και πολυκατοικίες, μόνο να πίνω να γλεντώ με όμορφες κυρίες. Τα γλέντια μόνο μένουνε στην ψεύτικη ζωή, μουσαφιραίοι είμαστε στη γη περαστικοί.
Η χαρά της ζωής! Ετσι θα τη γλεντήσουμε τη ζωή μας, εμείς. Με όμορφες κυρίες, αδύνατες, παχουλές, καμπυλωτές, ψηλές, μπασμένες. Με μικρά στήθια, με μεγάλα βυζιά, με αλαβάστρινα καπούλια, με φαρδιά πισινά, με θηλυκά ξεδιάντροπα και βιτσιόζικα.
Οπως είναι η Mesmer Rose, η οποία θέλει να τη γλεντάνε αρσενικά που έχουν περίεργα γούστα. Που θέλουν τα χουφτώματα, που γουστάρουν τους φουντωμένους… θάμνους, που τους αρέσει να υποτάσσουν τις κυρίες. Αυτό είναι το φετίχ της.

Μια ζωή την έχουμε και θα τη χαρούμε με χουφτώματα

Η 24χρονη έχει πιασίματα γεμάτα «καυτή» σάρκα. Μαγουλάρες για τσιμπήματα. Βυζιά που τα λιγουρεύεσαι και πεταχτές ρώγες. Μπουτάρες μεστωμένες. Ολο το κορμί της είναι για να κάνουν οι χούφτες, ένα μακρύ ταξίδι πάνω του.
Καμαρώνει για τις τριχούλες που έχει στον… θάμνο της και για τα παχουλά χείλια που κρύβονται ανάμεσα στα πόδια της. Περηφανεύεται για τα καπούλια της. Για τον αφράτο, ζουμερό κώλο της.
Η Βρετανίδα θέλει να ακούει από τα αρσενικά τι θέλουν να της κάνουν. Αυτό είναι που την φουντώνει στη στιγμή. Ανάβει αμέσως και γίνεται ασυγκράτητη (εδώ τη βλέπουμε στο PASCALS). Αλλωστε, είναι σκορπιός, ίσως το πιο σεξουαλικό ζώδιο.
Επειδή, λοιπόν, στο γλέντι τα θέλουμε όλα εν’ αφθονία, έτσι θα χαρούμε τη ζωή μας. Με κορμιά γεμάτα ψαχνά. Ωστε να χουφτώνουμε από το πρωί ως το βράδυ. Καθόσον είπαμε. Εχουμε υποχρέωση να γλεντάμε, διότι: Μια ζωή την έχουμε!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *