Μια ζωή την έχουμε και θα γλεντήσουμε τις καμπύλες της Mesmer Rose.
Μια ζωή την έχουμε και θα τη γλεντήσουμε με πιασίματα (video)
30/10/2023
Η AlexiaNova ξέρει πως να πετυχαίνει έπαρση σημαίας.
Γουστάρει έπαρση σημαίας και πολλές καβάλες (video)
31/10/2023
Μια ζωή την έχουμε και θα γλεντήσουμε τις καμπύλες της Mesmer Rose.
Μια ζωή την έχουμε και θα τη γλεντήσουμε με πιασίματα (video)
30/10/2023
Η AlexiaNova ξέρει πως να πετυχαίνει έπαρση σημαίας.
Γουστάρει έπαρση σημαίας και πολλές καβάλες (video)
31/10/2023

Το σώμα που ζητάς σαν ζητιάνος είναι εδώ ολόγυμνο

Το σώμα που ζητάς ανήκει στην Kate Dyakonova.

Αρσενικό είσαι και μια ζωή θα ψάχνεις. Ακόμα κι’ αν είσαι βολεμένος, πάλι θα ψάχνεις. Το να βρεις; Το σώμα που ζητάς!
Αυτό το κορμί που θα βάλει φωτιά στις ονειρώξεις σου. Το κορμί που θα το εκλιπαρείς για να το αγγίξεις. Σαν ζητιάνος που ζητάει ελεημοσύνη. Και θα χτυπιέσαι, θα πέφτεις στα πατώματα για πάρτη του.
Μια στάση εδώ, λοιπόν, καθώς το βρήκες το κορμί. Είναι και μοντελίσιο το κορμί. Εχει, μάλιστα έρθει και στην Ελλάδα για δουλειές. Οταν λοιπόν ξανάρθει, ετοιμάσου να παρακαλάς σαν διακονιάρης την Kate Dyakonova, να σου δώσει το κορμί της.
Είναι από τη Λευκορωσία, κάνει υγιεινή ζωή και κάνει και γιόγκα. Για να διατηρήσει την κορμάρα της περπατάει πολύ και κάνει ποδήλατο. Αλλά το μυστικό είναι αλλού. Δεν κοιμάται ποτέ σε κρεβάτι. Παρά μόνο στο πάτωμα!
Ταξιδεύει συνέχεια λόγω της δουλειάς της και λείπει καιρό από το σπίτι της που βρίσκεται στη Λευκορωσία. Οπως καταλαβαίνεις δεν έχει ούτε φίλο, ούτε σκύλο. Οπότε είναι ελεύθερος ο δρόμος για να την πλησιάσεις.

Το σώμα που ζητάς το βρήκες εδώ

Εκτός από μόδα και ομορφιά, κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις, για καλλιτέχνες φωτογράφους. Λέει πως της αρέσει να μένει γυμνή. «Αγαπώ το κορμί μου και έχω πολύ καλή σχέση μαζί του». Εμ, με τέτοια κορμάρα…
Δεν είναι δίμετρη αλλά είναι ψηλή (1.75). Εχει πανέμορφα στήθια τα οποία είναι μεγάλα. Της αρέσει να ξυρίζει τον… θάμνο της, αλλά να αφήνει μια τούφα τρίχες. Εχει χυτά πόδια, αλλά εδώ δεν σου δείχνει τα καπούλια της.
Επειδή είναι της υγιεινής ζωής, ανάλογη είναι και η διατροφή της. Στα λέω για να ξέρεις τα χούγια της. Τρώει πολλά φρούτα. Δεν βάζει στο στόμα της σταγόνα αλκοόλ. Μόνο νεράκι του θεούλη και φυσικούς χυμούς.
Μπορεί το κορμί της να είναι φωτιά, αλλά έχει κακή σχέση με τον καπνό. Δεν βάζει τσιγάρο στο στόμα της. Τώρα που την είδες και έμαθες τα γούστα της, τι λες; Είναι αυτό που ψάχνεις; Το κορμί που ζητάς.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *