Kayla Jane Danger: Εχει crazy legs και δίνει τις καλύτερες footjobs.
Εχει crazy legs και θέλει να τελειώνεις πάνω τους (video)
26/04/2024
GabriellaShine: «Το σπέρμα σου έχει perfect taste».
«Your cum has perfect taste, δοκίμασέ το» (video)
27/04/2024
Kayla Jane Danger: Εχει crazy legs και δίνει τις καλύτερες footjobs.
Εχει crazy legs και θέλει να τελειώνεις πάνω τους (video)
26/04/2024
GabriellaShine: «Το σπέρμα σου έχει perfect taste».
«Your cum has perfect taste, δοκίμασέ το» (video)
27/04/2024

Είναι the fanatic για το σεξ από την πίσω πόρτα (video)

BlancheSummer: Είναι the fanatic μπροστά στην κάμερα.

Είναι ένα προκλητικό και αμαρτωλό κορίτσι, που όχι μόνο του αρέσει να το παίρνεις από πίσω, αλλά είναι αυτό που λέμε, the fanatic!
Αλλά να κάνουμε μια παρένθεση πριν γνωρίσουμε το webcam girl. Θυμάστε που έλεγα πως η βιομηχανία του πορνό έχει πρόβλημα; Πως οι πωλήσεις πέφτουν, καθώς οι λάτρεις της τσόντας στρέφονται κυρίως σε πλατφόρμες που φιλοξενούν ερασιτεχνικό σεξ;
Ετσι είναι, τα λεφτά μειώνονται και οι πορνοστάρ στρέφονται όλοι προς τις πλατφόρμες αυτές, όπως είναι το Onlyfans, το Reddit, οι webcam πλατφόρμες κ.ά. Από όπου μπορούν να κερδίσουν αρκετές χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο.
Ομως, στην περίπτωση της BlancheSummer (θα τη βρεις ΕΔΩ), έχουμε την αντίστροφη διαδρομή. Η ξανθιά, μόλις έγινε δέκα οκτώ χρονών, άρχισε να δουλεύει αμέσως ως webcam girl και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Υστερα ήρθαν οι προτάσεις από τα στούντιο και έγινε πορνοστάρ. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία, έκανε σκηνές με πολλούς αναγνωρισμένους συναδέλφους της, άντρες και γυναίκες. Ενα πράγμα, όμως, δεν εγκατέλειψε ποτέ. Τα webcam shows.

Είναι the fanatic μπροστά στην κάμερα

Ακόμα και σήμερα που είναι 35 χρονών, συνεχίζει να κάνει τα σόου της στην κάμερα, με πολύ επαγγελματισμό. Οχι, τόσο πολύ για τα λεφτά, αλλά, επειδή, όπως λέει, την ενδιαφέρει να γνωρίζει εξαιρετικά αρσενικά.
Αλήθεια, τι εννοεί λέγοντας εξαιρετικά; Εκείνα που ξέρουν να δείχνουν σεβασμό και τρυφερότητα στη γυναίκα και να γίνονται πρόστυχα και χυδαία στο σεξ. Αυτό θέλει όταν το κάνει. Να ικανοποιεί όλα της τα βίτσια με διαφορετικούς άντρες.
Πιο είναι το αγαπημένο της φετίχ; Οι χειροπέδες, τα σχοινιά και τα λουριά. Είναι και αφέντρα και σκλάβα. Μερικές φορές, σε θέλει δεμένο στο κρεβάτι, να σου παίζει ισπανική με τις βυζάρες της και να σου παίρνει πίπα, τις οποίες λατρεύει.
Οπως λέει, δεν θέλει να κοιμάται μόνη της, γιατί πηγαίνει χαμένο το ταλέντο που έχει στο σεξ. Εκείνο, το οποίο την εξιτάρει είναι το anal σεξ. Μας το δείχνει στο βίντεο που βάζει το sex toy μέσα στην τρυπούλα που έχει στον κώλο της.
Είναι από εκείνες τις γυναίκες που γουστάρουν το από πίσω. Είναι the fanatic.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *