Eve Sweet: Θέλει butterfly kiss και Golden Shower.
Θέλει butterfly kiss και σεξ σε στάση butterfly (video)
09/05/2024
Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη femme fatale.
Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη μοιραία γυναίκα (video)
10/05/2024
Eve Sweet: Θέλει butterfly kiss και Golden Shower.
Θέλει butterfly kiss και σεξ σε στάση butterfly (video)
09/05/2024
Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη femme fatale.
Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη μοιραία γυναίκα (video)
10/05/2024

Το holy spot στο κορμί της είναι η γλώσσα της! (video)

Angela White: Το holy spot είναι τα χείλια και η γλώσσα της.

Οι γυναίκες που έχουν ταλέντο στις πίπες, που είναι εξπέρ, θεωρούν ότι στο κορμί τους, η γλώσσα τους είναι αυτό που λέμε holy spot!
Μάλιστα κύριε, αυτό είναι το ιερό σημείο τους και μόνο αν το λατρεύεις, σου το προσφέρουν σε όλο του το μεγαλείο. Διότι με τη γλώσσα τους, σου κάνουν την καλύτερη πίπα και σε οδηγούν σε συναρπαστικούς οργασμούς.
Λοιπόν εδώ έχουμε μια γυναικάρα, της οποίας η γλώσσα δουλεύει στην εντέλεια και έχει τρελάνει πολλά μαρκούτσια και πολλές κλειτορίδες. Η οποία ακούει στο όνομα Angela White, είναι bisexual και σεξοβόμβα πορνοστάρ.
Οπως έχει πει η Αμερικανίδα στο PLAYBOY (εδώ τη βλέπουμε στο ντεμπούτο της, ήταν λίγο μετά τα είκοσί της χρόνια): «Πάντα με γοήτευε το σεξ και με τη δουλειά μου ικανοποίησα την περιέργειά μου και την εμμονή μου με το πάθος μου.
Ετσι μπόρεσα και εξέφρασα τη σεξουαλικότητά μου με τρόπους που δεν τους συναντάς μόνο στη βιομηχανία των ενηλίκων. Κυρίως, όμως, εξερεύνησα τη σεξουαλικότητά μου και ανακάλυψα πόσο ωραίο είναι το σεξ με τις γυναίκες».

Το holy spot είναι τα χείλια και η γλώσσα της

Ομως δούλεψε πολύ για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και θεωρείται legent στο χώρο του πορνό. Καθώς δεν είναι μόνο οι δέκα εκατομμύρια ακόλουθοι που έχει στο Instagram, αλλά έχει κάνει και ένα πολύ καλό κομπόδεμα.
Οπότε, χαρά και εργασία και τεράστια επαγγελματική επιτυχία. Επίσης είναι πολυβραβευμένη για τις καμπύλες της. Αλλά και για τις λαχταριστές βυζάρες της, όπως και για τον μεγάλο, ψαχνωτό κώλο της.
Καθώς επίσης και για πολλές σκηνές της, στις οποίες τα κάνει όλα. Από απλό σεξ με έναν παρτενέρ, μέχρι παρτούζες και όργια. Επίσης και για τις φετιχιστικές, στις οποίες βγάζει το βίτσιο που έχει, το οποίο δεν είναι άλλο από το BDSM.
Πάντως το κορμί αυτό έχει πολλά ιερά σημεία, παντού και μπορούμε να πούμε πως τα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια, θέλουν… προσκύνημα, ως ένα πολύ holy spot.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *