Χρόνια πολλά, happy easter με καυτά θηλυκά.
Χρόνια πολλά, happy easter με θηλυκά στα κόκκινα (video)
05/05/2024
Angela White: Το holy spot είναι τα χείλια και η γλώσσα της.
Το holy spot στο κορμί της είναι η γλώσσα της! (video)
10/05/2024
Χρόνια πολλά, happy easter με καυτά θηλυκά.
Χρόνια πολλά, happy easter με θηλυκά στα κόκκινα (video)
05/05/2024
Angela White: Το holy spot είναι τα χείλια και η γλώσσα της.
Το holy spot στο κορμί της είναι η γλώσσα της! (video)
10/05/2024

Θέλει butterfly kiss και σεξ σε στάση butterfly (video)

Eve Sweet: Θέλει butterfly kiss και Golden Shower.

Αλήθεια, ήξερες ότι αν δώσεις στη γυναίκα ένα καυτό, υγρό γλωσσόφιλο και την κοιτάς στα μάτια, αυτό λέγεται butterfly kiss;
Μετά δε, κάντε σεξ στη στάση butterfly και η εμπειρία ολοκληρώνεται. Ποια είναι αυτή στάση; Απλως, την ξαπλώνεις ανάσκελα, τυλίγει τα πόδια της στη μέση σου, την κρατάς από τα καπούλια και μπαίνεις μέσα της.
Αυτή είναι και η αγαπημένη στάση της Eve Sweet. Γιατί ναι μεν, τρελαίνεται για σεξ, αλλά είναι ολίγον τεμπέλα και δεν γουστάρει την κούραση. Ολη τη δουλειά την κάνει ο άντρας που την πηδάει ή η γυναίκα, καθώς είναι bisexual.
Αλλά ποιο είναι αυτό το μελαχρινό κουκλί, με το γλυκό όνομα και το γλυκό προσωπάκι; Το οποίο ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια στη βιομηχανία του πορνό (εδώ τη βλέπουμε σε σόλο σεξ από τα στούντιο MET ARTX).
Λοιπόν είναι μια καυτή Ρουμάνα, η οποία, πλέον ζει στην Ισπανία και έχει τρελάνει τους fans με τον αισθησιασμό και το πάθος της. Επίσης έχει και πολύ αισθησιακή φωνή, ειδικά τη στιγμή που τελειώνει, όπου την ακούς και χάνεις το μυαλό σου.

Θέλει butterfly kiss και Golden Shower

Πλέον, από τη στιγμή που τα κονόμησε μετανάστευσε στην Ισπανία, όπου ζει πλέον. Οπως λέει δε, σύντομα θα εγκαταλείψει το πορνό, γιατί έχει προσόντα. Κυριότερο εκ των οποίων είναι ότι μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ρουμάνικα φαρσί.
Μέχρι τότε ας τη χαιρόμαστε στα βίντεό της και ας χαρούμε τα άλλα προσόντα, αυτά που έχει στο κορμί της. Δηλαδή τα λαχταριστά βυζιά της που στέκονται σφριγηλά στον κόρφο της, με τις μεγάλες και πεταχτές ρώγες.
Ομως, τι έχεις να πεις και για τα καπούλια της… Τα οποία σχηματίζουν έναν κώλο που κρέμεται από τη μέση της σαν αχλάδι. Ο οποίος είναι σφιχτός και του αρέσει πολύ να πέφτει στα τέσσερα και να του γαργαλάνε την τρυπούλα που έχει ανάμεσά του.
Εκείνο για το οποίο τρελαίνεται είναι το Golden Shower. Αυτό την τρελαίνει, η ουρογλανεία είναι το φετίχ της, όπως και τα φιλιά, ειδικά το butterfly kiss.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *