"Ναι, μπορώ να βγω έξω από τα όριά μου".
«Αν μου βάζεις χέρι μπορώ να βγω έξω από τα όρια» (video)
21/12/2023
Με τη Sigal Acon γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης.
Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης με καμπύλες και χουφτώματα (video)
22/12/2023
"Ναι, μπορώ να βγω έξω από τα όριά μου".
«Αν μου βάζεις χέρι μπορώ να βγω έξω από τα όρια» (video)
21/12/2023
Με τη Sigal Acon γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης.
Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης με καμπύλες και χουφτώματα (video)
22/12/2023

Το κορμί του είναι ο κήπος των επίγειων απολαύσεων (video)

Σου παρουσιάζεται ο κήπος των επίγειων απολαύσεων.

Πως θα σου φαινόταν να ονειρευτείς ότι ανοίγει μια καγκελόπορτα και σου παρουσιάζεται ο κήπος των επίγειων απολαύσεων.
Τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρεις τον διάσημο πίνακα του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος, που εκτίθεται στο Μουσείο Πράδο της Μαδρίτης; Χρονολογείται ανάμεσα στο 1490 και στο 1511, όταν ο Μπος ήταν σε ηλικία μεταξύ 40 και 60 ετών.
Ο κήπος είναι γεμάτος γυμνούς άνδρες και γυναίκες ανάμεσα σε μια ποικιλία ζώων, φυτών και καρπών. Οι άνθρωποι επιδίδονται σε διάφορες ερωτικές δραστηριότητες τόσο ανά ζευγάρι όσο και κατά ομάδες.
Δηλαδή, φαΐ, πιοτί και ακολασίες. Μπερεκέτια πράγματα δηλαδή. Ετσι, όπως θα έπρεπε να κυλάει η ζωή μας. Μην ρωτάς πως μου ‘ρθε στο μυαλό. Αυτό θα σκεφτόσουν κι’ εσύ αν έβλεπες τη Lexi (θα τη βρεις ΕΔΩ).
Βλέποντας αυτό το ξανθό το θηλυκό, με τα κοντά του τα μαλλάκια, τα σαρκώδη του χείλια και το αισθησιακό του βλέμμα, εκεί θα φαντασιωνόσουν ότι βρισκόσουν. Στον κήπο των απολαύσεων.

Το κορμί είναι ο κήπος των επίγειων απολαύσεων

Αλλά τι λέει και κάνει η 33χρονη; Πρώτα σου γαργαλάει το μυαλό, λέγοντας, «Αγγιξέ με χωρίς να απλώσεις χέρι πάνω μου». Δηλαδή, λες, κάτι πονηρό μου λέει τώρα, αλλά τι; Μην το σκέφτεσαι πολύ.
Αλλωστε πόσο θα περιμένεις να το τρως με τα μάτια. Πάνω του θέλεις να πέσεις και να το καταχουφτώσεις παντού. Να πασπατέψεις τις μεγάλες, σιλικονάτες βυζάρες της, τον λαχταριστό της κώλο, τις μπουτάρες της, τα χείλια που έχει ανάμεσά τους.
Αφού δε, τα κάνεις όλα αυτά, να την κουτουπώσεις. Ετσι, όπως αρέσει σε εκείνη. Να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα και να την πάρεις πέφτοντας επάνω της. Πισωκολλητά. Α! Επίσης της αρέσει να σε καβαλάει κι’ όλας.
Πάντως σου δείχνει πως θέλει να την πάρεις, στο βίντεο, όπου κάνει σόλο σεξ με το μεγάλο, μαύρο sex toy της. Είναι μια γυναικάρα που έχει βγει πάνω από δύο φορές webcam girl της χρονιάς.
Πάνω σε ένα τέτοιο κορμί αν βρεθείς, θα νοιώσεις σαν να σου άνοιξε τις πύλες του, ο κήπος των επίγειων απολαύσεων.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *