Τα θηλυκά έχουν το the glory ανάμεσα στα πόδια.
Στα θηλυκά, the glory βρίσκεται χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
15/12/2023
Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα καπούλια του.
«Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα πόδια μου»
15/12/2023
Τα θηλυκά έχουν το the glory ανάμεσα στα πόδια.
Στα θηλυκά, the glory βρίσκεται χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
15/12/2023
Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα καπούλια του.
«Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα πόδια μου»
15/12/2023

«Φοράω καλσόν με σχέδια και θέλω να μου το σκίσεις» video)

Φοράει καλσόν με σχέδια και τα σκίζει.

Γιορτές έρχονται, μην σπας το κεφάλι σου τι δώρο να της αγοράσεις. Μπες σε ένα μαγαζί και πάρ’ της μερικά καλσόν με σχέδια.
Τώρα μεταξύ μας, την παραμυθιάζεις και θα σου εξηγήσω το γιατί. Θυμάσαι την ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»; Τι έλεγε ο Κατσαδράμης στον Παπαμιχαήλ, όταν ο τελευταίος του έδειξε το κόσμημα που είχε πάρει δώρο στη Βουγιούκλω;
Κοίταξε, του λέει. Εγώ κάνω πιο πρακτικά δώρα τη γυναίκα μου. Τελευταία της πήρα μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή. Οταν ρωτήθηκε αν ξυρίζεται η γυναίκα του, είπε; «Οχι. Ξυρίζομαι εγώ και έτσι δεν την τσιμπάω με τα γένια μου».
Κατάλαβες λοιπόν γιατί την παραμυθιάζεις με τα καλσόν; Διότι θα της το φορέσεις, θα την ξαπλώσεις και θα την χαϊδέψεις πάνω από το νάιλον. Στα πόδια, στα μπούτια, στον κώλο, στο πράμα της.
Οταν, δε, ανάψει για τα καλά, θα της σκίσεις το καλσόν και θα την πάρεις με λίγη σκληράδα. Μην φοβηθείς. Οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν να του σκίζουν είτε το εσώρουχο, είτε το καλσόν. Αρκεί να μην είναι ακριβό.

Διάφανα καλσόν με σχέδια

Οπως καταλαβαίνεις, στον εαυτό σου κάνεις δώρο. Στο λέει και η Regan Budimir από το ZISHY. Κέσκσέ Regan; Μα είναι ένα θηλυκό που έρχεται από την Ουκρανία και έχει ακριβώς αυτό το φετίχ. Να φοράει καλσόν χωρίς εσώρουχα.
Οπως λέει, αυτό είναι το βίτσιο της. Της αρέσουν τα διάφανα καλσόν. Τα δαντελωτά, τα fishnet και αυτά που έχουν σχεδιάκια. Οταν, δε, φτάσει η… κρίσιμη στιγμή θέλει να του τα σκίζεις για να ανακαλύψεις τα στρογγυλά, ψωμωμένα καπούλια του και τον ξυρισμένο του… θάμνο.
Η 28χρονη, όμως, δεν είναι μόνο βιτσιόζα, αλλά και δεόντως προικισμένη. Κοίτα τον κόρφο της και θα πάθεις. Βλέπεις τι κρέμονται εκεί; Δυο ακαταμάχητες βυζάρες. Μεγάλες, γεμάτες μαλακή σάρκα και απολύτως φυσικές. Βλέπεις τι μεγάλες και στρογγυλές ρώγες έχει;
Δεν το λιγουρεύεσαι το θηλυκό; Δεν σε εξιτάρει να του σκίσεις το καλσόν; Γι’ αυτό σου λέω τόλμησε. Κάνε στη δικιά σου ένα δώρο που θα το χαρείς εσύ. Αγόρασέ της καλσόν με σχέδια.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *