OliviALuna: «Είσαι για special moments με anal σεξ;».
«Είσαι για special moments από την πίσω πόρτα μου;» (video)
30/04/2024
Χρόνια πολλά, happy easter με καυτά θηλυκά.
Χρόνια πολλά, happy easter με θηλυκά στα κόκκινα (video)
05/05/2024
OliviALuna: «Είσαι για special moments με anal σεξ;».
«Είσαι για special moments από την πίσω πόρτα μου;» (video)
30/04/2024
Χρόνια πολλά, happy easter με καυτά θηλυκά.
Χρόνια πολλά, happy easter με θηλυκά στα κόκκινα (video)
05/05/2024

Καλό μήνα Μάιο με σόλο σεξ από 12 θηλυκά (video)

Καλό μήνα Μάιο με σόλο οργασμούς από 12 θηλυκά.

Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε, παιδιά στην κρεβατοκάμαρα. Καλό μήνα Μάιο.
Λοιπόν, τα αρχαία χρόνια, ο μήνας ήταν αφιερωμένος στον θεό Ερμή, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι αφιερωμένος στον αυνανισμό, στο σόλο σεξ. Οπότε βλέπουμε σήμερα δώδεκα θηλυκά, που σολάρουν αισθησιακά και είναι όλα τους ένα κι’ ένα.
Πριν, όμως, περάσουμε στα κορίτσια, ας δούμε τι σχέση έχει ο Μάης με το σόλο σεξ. Κατά τη διάρκεια της United Nations World AIDS Day, το 1994, ρώτησαν τη χειρούργο, Τζόισελιν Ελντερς, αν ο αυνανισμός μπορεί να αποθαρρύνει τις ερωτικές επαφές σε μικρή ηλικία.
Εκείνη απάντησε πως, «νομίζω ότι είναι μέρος της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και ενδεχομένως πρέπει να διδάσκεται το πως να γίνεται». Ωστόσο η απάντηση προκάλεσε αντιδράσεις και μερικές ημέρες μετά απολύθηκε.
Προς τιμήν της λοιπόν, ένα χρόνο μετά, αποφασίστηκε να ανακηρυχθεί ο Μάης ως «Ο μήνας του αυνανισμού». Αφού λοιπόν, μάθαμε ιστορία, πάμε στα θηλυκά που ξεσαλώνουν και βογκάνε με πάθος, καθώς φτάνουν σε οργασμό.

Καλό μήνα Μάιο με σόλο οργασμούς από 12 θηλυκά

Οπότε βλέπουμε τα βίντεο, τα οποία τα περισσότερα είναι από κορίτσια της διπλανής πόρτας του Reddit και του Telegram. Ενώ κάνα – δυο είναι αποσπάσματα από σόου που δίνουν webcam girls.
Πάντως και βυζάρες βλέπουμε και μικρά στήθια και χορταστικά καπούλια και λαχταριστούς κώλους. Οπως επίσης και δάχτυλα που παίρνουν φωτιά, αρχίζουν το fingering και πηδάνε μουνιά και κώλους.
Εκείνο που είναι το καλύτερο απ’ όλα είναι το θηλυκό που έχει τη sex doll. Το οποίο αφού της βάζει το δάχτυλό του μέσα, ανεβαίνει στο κρεβάτι, την καβαλάει και αρχίζει ένα καυτό λεσβιακό scissoring.
Που λες, όλα τα βλέπουμε από τα ευφάνταστα τα θηλυκά, που τραβάνε μαλακία για να χαλαρώσουν, ή γιατί δεν έχουν γκόμενο. Αλλά, κάποια από αυτά, καταφεύγουν στο σόλο σεξ, για να έχουν πιο έντονους οργασμούς.
Αρα, αυτόν μήνα, μας περιμένει πολύ σόλο σεξ και ετοιμαστείτε να πάρουν φωτιά οι χούφτες. Καλό μήνα Μάιο!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *