Irina Ri: Πικάντικες οι ελιές Καλαμών.
Γεμάτο ελιές Καλαμών είναι το πανάκριβο κορμί της (video)
30/12/2023
Regina Moon: Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης;
Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης; Εχει φύγει το παιδί! (video)
31/12/2023
Irina Ri: Πικάντικες οι ελιές Καλαμών.
Γεμάτο ελιές Καλαμών είναι το πανάκριβο κορμί της (video)
30/12/2023
Regina Moon: Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης;
Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης; Εχει φύγει το παιδί! (video)
31/12/2023

Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς, ώρα για ξεσάλωμα (video)

Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς με τη Roxy Ferrari.

Ηρθε η ώρα που σήμερα τα μεσάνυχτα θα υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο. Λοιπόν: Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς.
Αλλά δεν είναι μόνο το ότι θα ανοίξουμε την πόρτα για να του πούμε το καλώς ήρθες. Αυτή η νύχτα πρέπει να είναι εντυπωσιακή. Ξελογιάστρα. Νύχτα για γλέντι. Για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.
Ασε τους άλλους που τη βρίσκουν αλλιώς. Στρογγυλοκάθονται σε ένα τραπέζι, μες στα ουίσκια και τα τσιγάρα και ξημερώνονται στην πόκα, στο εικοσιένα, στο πόκερ, Όταν δε, σηκώνονται από το τραπέζι, τους έχουν μαδήσει για τα καλά.
Μα, στον θεό που πιστεύεις. Διασκέδαση είναι αυτή; Να περάσεις ένα ολόκληρο βράδυ με τον ρήγα, τον βαλέ και τη ντάμα; Να μανουριάζεις, να βλαστημάς για το χαρτί που σου ‘ρχεται; Να αγωνιάς όλη νύχτα για να πάρεις καμιά παρτίδα;
Γι’ αυτό σου λέω, Αυτό δεν είναι διασκέδαση. Μαρτύριο είναι. Αυτή η νύχτα θέλει άλλα πράγματα. Μπερεκέτια. Θέλει καλό κρασάκι, θέλει καλό φαγάκι και κυρίως αυτή η νύχτα θέλει έρωτα. Μέχρι το πρωί.

Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς με ετοιμασίες

Λοιπόν είναι η ώρα να ετοιμαστείς για το ρεβεγιόν. Απαραιτήτως να φτιάξεις ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, με κεριά, ότι τέλος πάντων σε φτιάχνει. Για να υποδεχθείς, όχι τον νέο χρόνο (αυτός θα σου μπει, θες δεν θες), αλλά τη γυναίκα που θα κάνεις μαζί της τα πράγματα τα αφανέρωτα.
Μια γυναικάρα σαν την Αμερικανίδα, τη Roxy Ferrari (εδώ στο PLAYBOY). Δεν θέλεις όλη τη νύχτα να φιλάς ένα στόμα σαν κι’ αυτό; Με τα κόκκινα, σαρκώδη χείλια του; Να τα ρουφάς, Δεν θέλεις να χουφτώνεις μέχρι πρωίας, τέτοιες σμιλεμένες καμπύλες;
Βεβαίως και θα θέλεις να γλεντήσεις με δυο βυζάρες ζουμερές. Με δυο καπούλια τόσο αφράτα. Εναν κώλο που είναι γεμάτος μαλακή σάρκα. Φυσικά θα θέλεις να ξεσαλώσεις μέσα σε έναν παχουλό… θάμνο και να χουφτώνεις μεστές μπουτάρες.
Λοιπόν, ξεκίνα την προετοιμασία, γιατί ο χρόνος τρέχει σαν νερό. Πρέπει να προλάβεις να ετοιμάσεις τη σέξαλλη βραδιά. Προχώρα λοιπόν. Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *