Παχουλούτσικο σαν αφράτο κέικ είναι η Larissa Linn.
Κορμί με καμπύλες σαν αφράτο κέικ (video)
04/11/2023
Τα κακά κορίτσια κάνουν ότι και η Pierced_Bby.
Τα κακά κορίτσια μας λιώνουν και μας έχουνε στην πείνα (video)
05/11/2023
Παχουλούτσικο σαν αφράτο κέικ είναι η Larissa Linn.
Κορμί με καμπύλες σαν αφράτο κέικ (video)
04/11/2023
Τα κακά κορίτσια κάνουν ότι και η Pierced_Bby.
Τα κακά κορίτσια μας λιώνουν και μας έχουνε στην πείνα (video)
05/11/2023

Μια νύχτα στον παράδεισο με το βυζαρούδικο ουρί (video)

Μια νυχτα στον παράδεισο με τη Dana Harem.

Δεν θα ΄θελες να το ζήσεις στη ζωή σου; Θα μου πεις λες μαλακίες. Πως θα το ζήσεις αυτό αν δεν είσαι… Πτώμα! Τι; Μια νύχτα στον παράδεισο.
Οχι: Προς θεού! Ζωή να ‘χουμε και να τηνε ζήσουμε, να τη γλεντήσουμε μέχρι τα στερνά μας. Αλλά να! Ονειροπόλος είναι ο άνθρωπος. Καθόσον με τα όνειρα, φαντάζεται απίθανες καταστάσεις και ξεφεύγει το μυαλό. Εστω και για λίγο.
Να! Φαντάσου να βρεθείς ένα βράδυ στην αυλή του παραδείσου. Να ρέει άφθονο το κρασί. Να ανάβει το σπίρτο στη ρακί. Να είναι και ο… Νώντας ο μπόσικος και να γεμίζει με τη ρομβία του την αυλή, με μουσικές ερωτικές.
Να ‘χει τιγκάρει ο τόπος από ουρί. Που να χορεύουν τσιφτετέλια και χορούς της κοιλιάς. Να τα βλέπεις να λικνίζονται, να κουνάνε τις κοιλιές τους, τα στήθια τους, τους πισινούς τους. Να χαίρεσαι, να ευφραίνεσαι.
Οπως, δε, θα έχει προχωρήσει το βράδυ, να σου ‘χει δώσει ο μπάρμπα Πέτρος έναν οντά. Να πάρεις αγκαλιά ένα ουρί και να περάσεις μαζί του μια κολασμένη νύχτα. Μα, θα μου πεις, τι λες. Ελα στα συγκαλά σου. Να κάνω τον παράδεισο κόλαση;

Μια νύχτα στον παράδεισο με λάγνα κορμιά

Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις αν το ουρί σου θα ήταν η Dana Harem; Η οποία και παππάδες ξεπαπαδεύει και τα χερουβίμ και τα σεραφείμ κολάζει. Είναι ένα δαιμονισμένο θηλυκό η φλογερή Τσέχα (εδώ στο PLAYBOY).
Μεγάλα στρογγυλά βυζιά, που μένουν στητά ακόμα και όταν ξεχύνονται από το σουτιέν. Θα μείνουν όπως είναι καθώς τα έχει γεμίσει με σιλικόνη. Ποιος νοιάζεται άραγε, όταν πρόκειται να χαρεί δυο βυζάρες.
Δεν χορταίνεις να βλέπεις αυτά τα σαρκώδη χείλια και να φαντασιώνεσαι πως θα ήθελες να ροκανίσεις την ελίτσα που έχει δίπλα στον αφαλό. Να γραπώσεις τον κώλο της. Τα γυμνασμένα καπούλια της. Να… χαθείς μέσα στον τριμαρισμένο… θάμνο της.
Γι’ αυτό σου λέω. Πρέπει να ονειρευτείς. Ότι θα περάσεις με ένα ουρί μια κολασμένη βραδιά. Μια νύχτα στον παράδεισο!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *